Klavye elime ulaştı (Darmoshark top75) gayet güzel. Resimlerde gözüktüğünden daha iyi ve güzel renklere sahip. Kullanılan malzemelerin kalitesi bence çok iyi kolay kolay rengi atacak kırılacak veya parçalanacak bir malzeme kullanılmamış sağlam hissiyatını kesinlikle veriyor. Sesi efsane, SteelSeries Apex 7 gibi linear Switch kullanan klasik oyuncu klavyeleri gibi o sinir bozucu yay sesi ve tuşların çıtırdama sesi yok. Gayet smooth ve yumuşak tatlı bir sesi var. Switch'leri beğendim gayet yumuşak ve en ufak baskıya tepki veriyor. Klavye beklediğimden daha ağır geldi elle tutmaya ve kaldırmaya çalışınca göründüğünden daha ağır olduğunu hissettiriyor. Kısaca Custom klavye arayanlar standart oyuncu klavyelerin çıtırdama seslerinden bıkanlar rahatlıkla tercih edebilir. Beklediğimden kat ve kat daha güzel çıktı. Küçük ekranı var ve netliği gayet güzel. Driver üzerinden istediğiniz resmi ve GIF'i atayabiliyorsunuz. Bluetooth bağlantı sayesinde televizyon telefon aklınıza gelen çoğu akıllı cihazda kullanmanız mümkün. RGB gayet parlak ve güzel yine aynı şekilde driver üzerinden ayarlanabiliyor ben tuşa basınca dalga şeklinde yayılan modu seçtim tuşların narin sesiyle RGB görüntüsü birleşince efsane hissettiriyor. Kısaca tavsiye edilir.