Öncelikle iyi akşamlar. Ortalama 3-4K sınırım var. Klavye olarak Dareu ek75 i diğer konularda gördüm. Güzel midir? Mouse olarak bir fikrim yok ama Wireless almayı düşünüyorum. Ama klavye ve mouse Hepsiburada sitesinden olursa daha iyi olur.
Eğer klavyede başka öneriniz varsa boyutunu %75 olarak düşünüyorum.
Klavye olarak G513 klavye öneririm çok rahat ve güzel bir klavye mouse olarak ise G502 öneririm hem ikisi de Logitech hem de çok kaliteli ürünler mouse olarak logitechten şaşma klavye olarak Razer Blackwidow V4 düşünebilirsin dediğin klavyeyi hiç duymadım bu arada.
Klavye olarak G513 klavye öneririm çok rahat ve güzel bir klavye mouse olarak ise G502 öneririm hem ikisi de Logitech hem de çok kaliteli ürünler mouse olarak logitechten şaşma klavye olarak Razer Blackwidow V4 düşünebilirsin dediğin klavyeyi hiç duymadım bu arada.
Hocam vxe mad r yerine vxe r1 pro olur mu? Bir de klavyeyi normalde %75 alacaktım da biraz araştırdıktan sonra %100ün daha çok işime yarayacağını fark ettim. Ortalama 100tl ye tam boy klavye önerebilir misiniz?
Hocam VXE mad r yerine VXE R1 Pro olur mu? Bir de klavyeyi normalde %75 alacaktım da biraz araştırdıktan sonra %100'ün daha çok işime yarayacağını fark ettim. Ortalama 100TL'ye tam boy klavye önerebilir misiniz?
Hepsiburada'dan alma sebebin nedir Wraith de çok kaliteli ürünler var mouse olarak VXE R1 serisini öneririm direkt serisini diyorum bütçene kendin karar verirsin hiçbiri üzmez.
3 parçalı yapıya sahip mekanik benzeri piston anahtarları, 12 milyondan fazla kullanım ömrü ile net bir yazma deneyimi sağlar. Dragon Center ile GK30-unuzu 6 aydınlatma alanında milyonlarca renk ve 10…
www.gaming.gen.tr
Bu çok güzel duruyor (bana göre) bence buna bir bak