Manyetik kullanicisi olarak ben amacın sadece ama sadece rekabetci oyunlar degilse manyetik onermiyorum. Ortalama bir movementin varsa neredeyse hiç etkisi yok Rapid trigger ve Snaptap'in. Tersine manyetik alarak ses ve hissiyattan tamamen vazgecmis oluyorsun. Denk fiyattaki mekanikler malzeme kalitesi ve yalitim olarak da cok daha iyiler. Ben bu butcede bunlari oneririm. Bu fiyat bandinda premium aluminyum kasa mekanikler varken manyetigin yuzune bakmam. Ozellikle creamy bir ses istedigin icin 50 TL ekleyebilirsen Akko guzel olur, iyi bur fiyatta şu an.
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.
QMK/VIA özelleştirme desteği ile üstün bir dokunsal yazma deneyimi sunar ve sonsuz kişiselleştirme olanaklarının kilidini açar.
Ek olarak W75 ve W60 asla alinmaz şu an oncelik manyetik dahi olsa. Daha iyi cok secenek var. PCB kaliteleri ve malzemeleri rakiplerinden geride. Switch olarak da ne olduklari hala belirsiz Wraith hiçbir aciklama yapmiyor.