Hocam kasanız 360mm radyatör destekliyorsa işlemciyi sonradan güncellerim kasamda da güzel dursun derseniz @Uchiha Shisui hocamın önerdiği güzeldir high tier aio lardan biri olur kendisi. F/p birşey istiyorum ömrü de uzun olsun derseniz şunu öneririm,Başlıkta da belirttiğim gibi işlemcime güzel bir soğutucu arıyorum. İşlemcim Ryzen 5 7500F. Güzel bir soğutucu önerir misiniz? Bütçe 4000 TL'dir.
hocam mesaj banı yedim saçma bir şekilde yeni açıldı ban sıvı alıcamsıvı mı kule mi
Hocam kasanız 360mm radyatör destekliyorsa işlemciyi sonradan güncellerim kasamda da güzel dursun derseniz @Uchiha Shisui hocamın önerdiği güzeldir high tier AiO'lardan biri olur kendisi. F/P bir şey istiyorum ömrü de uzun olsun derseniz şunu öneririm,
Thermalright Phantom Spirit 120 EVO TL-K12 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Phantom Spirit 120 EVO, zorlu sistem yükleri sırasında CPU sıcaklıklarını düşürmek için hızlı ısı dağıtma gücüne ve gelişmiş hava akışı tasarımına sahiptir.www.gaming.gen.tr
Başlıkta da belirttiğim gibi işlemcime güzel bir soğutucu arıyorum. İşlemcim Ryzen 5 7500F. Güzel bir soğutucu önerir misiniz? Bütçe 400RAMPAGE SAILOR 4x120mm Rainbow Fanlı 650W 80Plus BRONZE MidT ATX GAMING KASA kasa budur
Kasa belli değil. O zaman seçim sizin.
Enermax LIQMAXFLO 360 AIO Review
Enermax aims to distinguish itself in the all-in-one liquid CPU cooler market with the LIQMAXFLO 360. Featuring a 60 mm VRM fan, daisy-chainable fans, and a 38 mm thick radiator, it guarantees quiet yet robust performance. Add in a five-year warranty along with a convenient fill port for easy...www.techpowerup.com
Hocam mesaj banı yedim saçma bir şekilde yeni açıldı ban sıvı alacağım.
Hocam sıvı alacağım.
Rampage saılor 4x120mm Rainbow fanlı 650W 80Plus Bronze MidT ATX Gaming kasa.
Kasa budur hocam.
tamamdır hocamBende gereksiz mesaj diye yiyorum birileri gıcıklığına raporluyor süreklide neyse.
3 fanlı sığmayabilir ben yaşadım 2 fanlı daha iyi olacaktır her kasaya sığar zaten.MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO CPU Sıvı Soğutucu - Dönebilen ARGB Blok Kafası, Entegre Radyatör Pompası, Bölünmüş Akışlı Su Soğutma, Buharlaşmaya Dayanıklı Boru, Kurulumu Kolay - AMD ve Intel Uyumlu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO CPU Sıvı Soğutucu - Dönebilen ARGB Blok Kafası, Entegre Radyatör Pompası, Bölünmüş Akışlı Su Soğutma, Buharlaşmaya Dayanıklı Boru, Kurulumu Kolay - AMD ve Intel Uyumlu : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hocam performansına kıyasla gereksiz pahalı bir soğutucu mantıksız bir tercih olur bu.Bende gereksiz mesaj diye yiyorum birileri gıcıklığına raporluyor süreklide neyse.
3 fanlı sığmayabilir ben yaşadım 2 fanlı daha iyi olacaktır her kasaya sığar zaten.MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO CPU Sıvı Soğutucu - Dönebilen ARGB Blok Kafası, Entegre Radyatör Pompası, Bölünmüş Akışlı Su Soğutma, Buharlaşmaya Dayanıklı Boru, Kurulumu Kolay - AMD ve Intel Uyumlu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO CPU Sıvı Soğutucu - Dönebilen ARGB Blok Kafası, Entegre Radyatör Pompası, Bölünmüş Akışlı Su Soğutma, Buharlaşmaya Dayanıklı Boru, Kurulumu Kolay - AMD ve Intel Uyumlu : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
240mm isterseniz kesinlikle ENERMAX LIQMAXFLO SR ARGB 240mm yönelin high tier sıvı soğutuculardan olmasını geçtim bu fiyatta bedava bir ürün, rgb li halini de rgb siz halini de koyuyorum bunlara bakabilirsiniz,tamamdır hocam