4.000 TL'ye R5 7500F işlemci için soğutucu önerisi

krispi

Picopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi işlemcime güzel bir soğutucu arıyorum. İşlemcim Ryzen 5 7500F. Güzel bir soğutucu önerir misiniz? Bütçe 4000 TL'dir.

Kasa belli değil. O zaman seçim sizin.

Başlıkta da belirttiğim gibi işlemcime güzel bir soğutucu arıyorum. İşlemcim Ryzen 5 7500F. Güzel bir soğutucu önerir misiniz? Bütçe 4000 TL'dir.
Hocam kasanız 360mm radyatör destekliyorsa işlemciyi sonradan güncellerim kasamda da güzel dursun derseniz @Uchiha Shisui hocamın önerdiği güzeldir high tier aio lardan biri olur kendisi. F/p birşey istiyorum ömrü de uzun olsun derseniz şunu öneririm,

sıvı mı kule mi
hocam mesaj banı yedim saçma bir şekilde yeni açıldı ban sıvı alıcam

Hocam sıvı alacağım

Rampage saılor 4x120mm Rainbow fanlı 650W 80Plus Bronze MidT ATX Gaming kasa.
Kasa budur hocam

Hocam mesaj banı yedim saçma bir şekilde yeni açıldı ban sıvı alacağım.

Hocam sıvı alacağım.

Rampage saılor 4x120mm Rainbow fanlı 650W 80Plus Bronze MidT ATX Gaming kasa.
Kasa budur hocam.

Bende gereksiz mesaj diye yiyorum birileri gıcıklığına raporluyor süreklide neyse.
3 fanlı sığmayabilir ben yaşadım 2 fanlı daha iyi olacaktır her kasaya sığar zaten.

tamamdır hocam

Hocam performansına kıyasla gereksiz pahalı bir soğutucu mantıksız bir tercih olur bu.

240mm isterseniz kesinlikle ENERMAX LIQMAXFLO SR ARGB 240mm yönelin high tier sıvı soğutuculardan olmasını geçtim bu fiyatta bedava bir ürün, rgb li halini de rgb siz halini de koyuyorum bunlara bakabilirsiniz,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…