4.000 TL'ye Sistem Alındı

Şimdiden hayırlı olsun. Bir de merak ettiğim bir var, gördüğüm kadarıyla oyun bilgisayarı toplamayı hedeflediniz. i7 işlemcilerin, işlemci hızında i5'e göre önbelleklerde üstünlüğü gözle görülebilir düzeyde ve entegre grafikleri de daha hızlı kesinlikle.

Sistemi biraz geciktirip üzerine 300+ lira gibi ek yapıp www.vatanbilgisayar.com: Core i7 4790K Soket 1150 4.4GHz 8MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar şu işlemciyi alsaydınız daha alternatif olurdu sanırım. Yanılıyor muyum? @M.Hakan

Yeniden hayırlı olsun. Sağlıcakla kullanman dileğiyle

Sağ olun arkadaşlar.

İşlemciyi i5 seçmemin nedeni üst seviye sistemlerde bile kullanılabileceğini forumdaki arkadaşlar tarafından öğrenince bunu seçtim

Windowsu ona kurunca uçar diyor kullanan arkadaşlar. Birde oyun geçişlerinde de gözle görülür bir hız oluyormuş.

Sayın, @Recep Baltaş ve @Ali Güngör tarafından "HDD ve SSD arasındaki performans farkı" videosunu incelemekte fayda var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@eternal Ne yazıkki yanılıyorsunuz, işlemcinin oyun performansına fazla bir etkisi yoktur. Oyunun gerektirdiği matematik işlemlerini zamanında yapabilmesi kâfidir daha hızlı yapması bir şey ifade etmeyecektir bu yüzden oyun sistemlerine i7 yerine i5 öneriliyor. İşlemci içindeki grafik işlemcisininde harici Ekran Kartına bir etkisi yoktur.

@Yankı Can Sistem çok güzel bal dök yala kasayı.

Tam olarak yanlımıyorsun ama tam haklı da sayılmazsın.
i5 günümüz oyunları için fazlasıyla yeterlidir. İşlemcinin oyun performansında zaten çok fazla bir etkisi yoktur. Tabi ki i7 daha uzun ömürlü olur ve çok ilerki yıllarda çıkacak oyunlar için daha uygun olur fakat 300 TL az bir fark değil, bir de bunun beklemesi var.
Bence arkadaş bu bütçeye kurulabilecek en iyi sistemlerden birini kurmuş.

Sisrem güzel iyi günlerde kullanın ancak o monitörü alma amacınız neydi?

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
Monitörü alma amacım Recep Bey ve Ali Beyin inceleme videosu var oradan bilgi sahibi oldum. Oyuncu monitörü olduğu için.
Vatan bilgisayarda 600 Liranın üstünde hepsiburada sitesinde 499 Liraya gördüm ve fırsattan yararlanmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…