4.000 TL'ye Xbox Series S için monitör önerisi

samsung oddysey g3 kullanıyorum memnunum tabi daha iyisi bulunabilir. birde bu monitorde ghosting var diyolar az bişey, ben pek anlamadığım için varsa da pek gözüme çarpmıyor.

3000-4000 TL bandında monitör önerisi lazım.

Daha aşağısı 144 hz için kurtarmaz, G3 alırsanız bol bol blurr ve smear yanında hediye geliyor. Overdrive ayarı yapmadan kullanamıyorsunuz, karanlık yerlerde gölgelenmeden ve bulanıklaşmadan gözleriniz ağrıyor. Overdrive ayarı yaptığınızda özelliklerini otomatik kapatıyor ve normal bir monitöre benziyor ama ghosting sonucu çok değişmiyor sadece piksellerin yanıt süresi hızını biraz daha hızlandırarak smear ve gölgelenmeyi azaltıyor o seçenek.

Daha aşağısı 144 Hz için kurtarmaz, G3 alırsanız bol bol blurr ve smear yanında hediye geliyor. OverDrive ayarı yapmadan kullanamıyorsunuz, karanlık yerlerde gölgelenmeden ve bulanıklaşmadan gözleriniz ağrıyor. OverDrive ayarı yaptığınızda özelliklerini otomatik kapatıyor ve normal bir monitöre benziyor ama ghosting sonucu çok değişmiyor sadece piksellerin yanıt süresi hızını biraz daha hızlandırarak smear ve gölgelenmeyi azaltıyor o seçenek.

Dediğim gibi pek hissemediğim için ve ilk 165Hz deneyimim olduğu için pek etkilemiyor beni yoksa ghosting var demişlerdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı