4.000TL monitör önerisi

Bütçe
4.000TL

Mathisdu

Decapat
Daha fazla  
İyi günler hocam, benim bir monitöre ihtiyacım var ve bütçem 4.000TL ancak monitör modellerini hiç bilmiyorum. Forumda biraz dolaştım ama aklıma yatan kesin bir cevap bulamadım. Yine de düşündüğüm modeller:
-ASUS VP249QGR.
-AOC 24G4Xe
Oldu. Bütçeyi neredeyse hiç esnetme imkanım yok, anca 100 ila 200 lira civarı esnetebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam öneriniz için teşekkür ederim, bu model ile 24G4X arasında kaldım da bu modelin 24G4X'in üzerinde yaptığı bazı önemli şeyler nedir?

Hocam öneriniz için teşekkür ederim, bu model ile 24G4X arasında kaldım. Da bu modelin 24G4X'in üzerinde yaptığı bazı önemli şeyler nedir?

Hocam normalde bende 24G4X önerecektim fakat fiyatı 4.5k ve bütçeyi zorlayamam yazmışsınız.

Yok yav 1 aydır kullanıyorum harbi çok güzel monitör, panel bayağı kaliteli renk-tepki süresi fiyatına göre çok çok iyi. Standı kötü sadece hareket kabiliyeti az, ben başka standla kullanıyorum. Markaya Ön yargı normal ama bu model olmuş.

Yok yav 1 aydır kullanıyorum harbi çok güzel monitör, panel bayağı kaliteli renk-tepki süresi fiyatına göre çok çok iyi. Standı kötü sadece hareket kabiliyeti az, ben başka standla kullanıyorum. Markaya ön yargı normal ama bu model olmuş.

Yerinde olsam öneriyi silerdim. Millet forumda aktif olmaya başlayıp öneriniz görünce linç atarlar.

Yerinde olsam öneriyi silerdim. Millet forumda aktif olmaya başlayıp öneriniz görünce linç atarlar.
Ben kullandığım için gönlüm rahat, İleride sorun yaşarsam elbette yazarım. Ama çok kaliteli markalarla da acayip sorunlar yaşadığım için pek ayırmıyorum markaları bu bütçelerde. Hiçbir marka bu paralara müthiş kalite satmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı