4.000TL R5 1600 RX 580 sistem alınır mı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
İşlemci: Ryzen 5 1600 12nm.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
RAM: Corsair 8 GB 3000MHz.
Ekran kartı: ASUS Dual RX 580 4 GB.
HDD: Seagate Barracuda 1TB.
Kasa: Gamepower Crimson guard.
PSU: FSP Hydro HD500 500W 80+

Sistem bu. Tam 4000TL tutuyor. HDD yerine SSD al demeyin, hazır kasa olduğu için seçebileceğim SSD'ler sorunlu. Elimde zaten sorunlu olsa da bir Adata SU650 120GB SSD mevcut. Kasa Gamepower'ın. Biliyorum Gamepower alınmaması gerektiğini ama bu bütçede anca bunu alabiliyorum. Ayrıca yan cam açık olacak ve +2 fan hediye olduğu için sorun yaşamayacağımı umuyorum. ASUS Dual RX 580 hakkında ısınma sorunu olduğu söyleniyor o konuda ne düşünüyorsunuz? Genel olarak bu sistem alınır mı? Ha bu arada RAM'i 16 GB yap diye yazmayın 1 ay sonra falan bir 8 GB daha alacağım zaten.

Bu sistemin upgrade edilmiş halidir;

İşlemci: Ryzen 5 1600 12nm.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
RAM: Corsair 8 GB 3000MHz.
Ekran kartı: ASUS Dual RX 580 4 GB.
HDD: Seagate Barracuda 1TB.
Kasa: Gamepower Crimson guard.
PSU: FSP Hydro HD500 500W 80+

Sistem bu. Tam 4000TL tutuyor. HDD yerine SSD al demeyin, hazır kasa olduğu için seçebileceğim SSD'ler sorunlu. Elimde zaten sorunlu olsa da bir Adata SU650 120GB SSD mevcut. Kasa Gamepower'ın. Biliyorum Gamepower alınmaması gerektiğini ama bu bütçede anca bunu alabiliyorum. Ayrıca yan cam açık olacak ve +2 fan hediye olduğu için sorun yaşamayacağımı umuyorum. ASUS Dual RX 580 hakkında ısınma sorunu olduğu söyleniyor o konuda ne düşünüyorsunuz? Genel olarak bu sistem alınır mı? Ha bu arada RAM'i 16 GB yap diye yazmayın 1 ay sonra falan bir 8 GB daha alacağım zaten.

Bu sistemin upgrade edilmiş halidir;

Bu bütçeye Gamepower yerine daha iyi bir PSU alınır.
Ben 3000 TL'ye GTX1650S alıyorum.
Gamepower PSU alırsan C4 almış olursun bir iki voltaj dalgalanmasına gider sistem. Sonra "bilgisayarım açılmıyor " diye konular açarsınız.

Bu bütçeye Gamepower yerine daha iyi bir PSU alınır.
Ben 3000 TL'ye GTX1650S alıyorum.
Gamepower PSU alırsan C4 almış olursun bir iki voltaj dalgalanmasına gider sistem. Sonra "bilgisayarım açılmıyor " diye konular açarsınız.
1 hafta ban yedim ve 1 haftadır içimde tutuyorum. Banım açılsada yazsam diye kafamı yedim. PSU GamePower'ın değil. Upgrade edilmiş halinde PSU'yu da upgrade ettim. Ohh valla rahatladım ya :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı