4.000TL sistem önerisi

Sangal123

Decapat
Daha fazla  
4.000TL sadece kasa için bütçem var.

1 aydır hazır sistemleri kurcalıyorum. Kafama bir türlü yatan bir sistem ne toplayabildim, ne de kafama yatan bir sistem bulabildim.

Kasayı ağustos'un 15'inden sonra alacağım.

Monitör olarak MSI Optix G27C7 165 Hz 1 ms Curved Gaming monitörü alacağım. Ama 165 Hz için Display Port gerekliymiş.

Bunu göz önünde bulundurarak bana bir 4 bin TL sınırlı hazır sistem veyahut toplama için parça önerir misiniz? İşin içinden tek çıkamıyorum kafam iyice çorba oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocma konuyu ağustos ayında açmanız daha sağlıklı olur.
Ekran kartları fiyatları düşmeye başladı.

Fikir olması açısından.

2 tane olacak.

Toplam: 4004 TL

Bu paket apu galiba hocam ama tek kanal ram önermişsiniz. Apu sistemde çift kanal %100 performans arttırıyormuş araştırdığım kadarı ile.
Birde sizin verdiğiniz siteelre özel fiyatlandırmamı bu ? Ben itopya mağazasına gidip parça listesi vererek orda toplatmayı düşünüyordum.

Hocam fark etmemişsiniz sanırım RAM'ın üstünde "2 tane olacak" yazıyor.
Yani 16 GB RAM var.

Hocam onlar fiyasada parçaların en ucuza bulduğum fiyatlarıdır. İtopya'dan toplarsanız biraz daha pahalıya toplamış olursunuz.

Fark ettiniz mi bilmiyorum ama APU işlemci 2. el.

İşlemcinin sayfasında açıklamada ürün sıfırdır garantili ve faturalı diyor hocam birde başlığına ryzen 3 yazmış ama ürün bilgileri kısmında ryzen 5 yazmış kafam karıştı

Ekran kartı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…