Max 4K bütçem var. Sisteme klavye ve monitör dahil olacak maalesef işlemci olarak R5 1600 12nm istiyorum geri kalan parçaları (kronik sorunu olmayan ve bilindik markalardan olacak şekilde) siz seçerseniz benim için çok daha iyi olur. B450 almak isterdim ama bu bütçede pek sanmıyorum ayrıca gerek yok sanırım. İleri de upgrade yapacağım ama upgrade yaparsam her şeye upgrade yaparım (B450 al ilerde işlemcini upgrade edersin demeyin diye söylüyorum bunları eğer işlemcimi upgrade ediyeceksem anakartı vs. upgrade ederim beraber) klavye ve monitör tüm dengeyi alt üst ediyor biliyorum ama klavyem yok maalesef. Cok kötü olmayan bir klavye ve mümkünse 75 değilse 60Hz bir monitör ile bir sistem toplarsanız sevinirim.
Inno3D GeForce GTX 1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
kampanyalı en ucuz ADATA 8GB DDR4 3000MHZ CL16 PC RAM XPG GAMMIX-D10 AX4U300038G16A-SB10 özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.
High Power Eco HPE-500BR-A12S 500W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
kampanyalı en ucuz VIEWSONIC 23.6 LED VA2407H 3MS 60Hz HDMI Monitör (1920 X 1080) Siyah özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.
Toplam 4350 TL yapıyor. İndirimleri yakalayıp alırsan bütçene uyarlayabilirsin. Mümkün olduğu en kısa sürede RAM ve SSD takviyesi yapmanı öneriyorum. Daha düşük sisteme para harcamayın, hemen almak istiyorsanız bütçenizi yükseltip bu tarz bir sistem toplayın.
AMD Ryzen 5 1600 YD1600BBAFBOX 3.2 GHz AM4 19 MB Cache 65 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sapphire Radeon RX 570 Pulse ITX 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun