4.000TL sistem toplama

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Max 4K bütçem var. Sisteme klavye ve monitör dahil olacak maalesef işlemci olarak R5 1600 12nm istiyorum geri kalan parçaları (kronik sorunu olmayan ve bilindik markalardan olacak şekilde) siz seçerseniz benim için çok daha iyi olur. B450 almak isterdim ama bu bütçede pek sanmıyorum ayrıca gerek yok sanırım. İleri de upgrade yapacağım ama upgrade yaparsam her şeye upgrade yaparım (B450 al ilerde işlemcini upgrade edersin demeyin diye söylüyorum bunları eğer işlemcimi upgrade ediyeceksem anakartı vs. upgrade ederim beraber) klavye ve monitör tüm dengeyi alt üst ediyor biliyorum ama klavyem yok maalesef. Cok kötü olmayan bir klavye ve mümkünse 75 değilse 60Hz bir monitör ile bir sistem toplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Toplam 4350 TL yapıyor. İndirimleri yakalayıp alırsan bütçene uyarlayabilirsin. Mümkün olduğu en kısa sürede RAM ve SSD takviyesi yapmanı öneriyorum. Daha düşük sisteme para harcamayın, hemen almak istiyorsanız bütçenizi yükseltip bu tarz bir sistem toplayın.

Biraz aşıyor ama şunlara bakabilirsiniz:

SSD düşürülürse Gtx 1650 Super alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…