4.000TL'ye Office ve video edit için monitör önerisi

Bütçe
4000
Daha fazla  
Herkese selam, sistemimde 1 adet Samsung Odyssey G3 144Hz 1ms monitör var fakat artık 2.ye ihtiyaç duymaya başladım. Bunu video edit ve gündelik hayat olarak kullanmayı planlıyorum fakat bunun ile oyun oynamayacağımdan 144'e gerek yoktur diye düşünüyorum. Önerileriniz neler?

Mesajdan anladığım kadarıyla renkleri düzenlemiyor veya renklerle alakalı bir şey yapmıyorsunuz. IPS panelli çoğu monitör işinizi görecektir. Ekran boyutu aktif.
Kullandığınız ile aynı olması geçişlerde konfor verir önerim şu monitörden yana.

Bütçe arttırılırsa ViewSonic güzel bir tercih.

DCI-P3 :

Rec709 :

By fiyata bulabilirseniz ultrawide bir IPS ekran bakın, 2. el de bakabilirsiniz.

Şunu buldum ama biraz bütçenizin üzerinde.

Ben de LG25UM58 kullanıyorum 4-5 senedir ve herhangi bir program kullanırken ultrawide gerçekten büyük nimet. Özellikle video editlerken timeline'da çok daha fazla alan görebileceksiniz ve sağdaki/soldaki paneller ekranın ortasından kısmamış olacak, onlar için ekstra alan var çünkü.

Son düzenleme:
Arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkürler normalde Samsung 24inç 75Hz 5ms alırım fakat internette 5ms alınmaz çok kötü diye birçok bilgi gördüm sizce bu doğru mudur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı