4.000TL'ye R9 7950x3D için sıvı soğutma önerisi

espri_yok

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, Ryzen 9 7950x3D işlemciyi aldım yanına anakart MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi AM5 aldım. Son olarak RAM'leri Corsair Vengeance RGB 32 GB 2x16 6000 MHz aldım. Mevcut kasam Cooler Master HAF500, şu sisteme uygun bir sıvı soğutma Cooler Master olabilir 3-4 bin lira seviyesinde işimi görecek kasaya ve işlemciye uyacak parçayı linki ile önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkürler yazmış olduğum mevcut kasama sığar değil mi aldığım anakart ve işlemciye uyar mı? 5 ayda bir macun sürmeniz gerekli falan dediler hiç bilgim yok bunda gerekir mi öyle şeyler.

Teşekkürler yazmış olduğum mevcut kasama sığar değil mi aldığım anakart ve işlemciye uyar mı? 5 ayda bir macun sürmeniz gerekli falan dediler hiç bilgim yok bunda gerekir mi öyle şeyler.

5 ay çok kısa bir süre. Dereceler yükseldiğinde değiştirirsiniz. Belli bir süre vermek yanlış olur. Kasanıza ve anakartınıza uyumlu sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…