4.10.2021 tarihi genel internet erişim sorunları

Makaleler
6
Yer
Starling City
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci;
R5 5600 - 4.7 GHz OC

Fan;
ID-COOLING SE-224-XT White

Anakart:
Gigabyte B550M DS3H

Ekran Kartı;
PowerColor Red Devil RX 6900 XT

Bellek;
GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16

Depolama SSD;
Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s
Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s
Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s

Kasa/Güç Kaynağı;
Revenge Beyaz Terranova
MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold
Meslek
Green Arrow
Arkadaşlar bu konuyu son birkaç saattir tekrar eden konular için açıyorum. WhatsApp, Instagram ve Facebook çöktü. Ve internetlerde sorun yaşanıyor. İnternete bağlanamıyor olabilirsiniz, belirli bir siteye giremiyor olabilirsiniz, veya internetiniz çok yavaş olabilir. Bunun sorunu sizin internetiniz değildir. Ülke çapında genel bir sorun var.

DNS değiştirerek kolayca çözülüyor. (Facebook gibi yerlerdeki sorunu çözemez ancak Türk Telekom için birebir.)

Superonline fiber kullanıyorum internet bağlantımda bir problem yok ancak dediğiniz gibi global bir çökme yaşanan Facebook, WhatsApp ve Instagram'a giremiyorum.

DNS değiştirerek kolayca çözülüyor.

Eki Görüntüle 1180616

Söylediğiniz iyi oldu. İleride gene olursa kullanırım. Ben 6 saattir internete erişemiyordum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer internetiniz yavaşsa bu durumu çözme ihtimalimiz mevcut. DNS değiştirmeyi deneyin, eğer işe yararsa en azından bu gün için sizi kurtarır. (Normalde de Cloudflare DNS'inizi kullanmanızı tavsiye ederim.) Denetim Masası>Küçük Simgeler>Ağ ve paylaşım merkezi>Ethernet>Özellikler>IPv4>Aşağıdaki DNS sunucularını kullan> Cloudflare DNS istiyorsanız 1.1.1.1 - 1.0.0.1, Open DNS 208.67.222.222 - 208.67.220.220, Google 8.8.8.8 - 8.8.4.4

Telegram'da mesaj 5 saniye sonra gidiyor. CloudFlare DNS kullanıyorum ama işe yaramıyor.

Telegram'da mesaj 5 saniye sonra gidiyor. CloudFlare DNS kullanıyorum ama işe yaramıyor.
Twitter da yorumlar kısmında hata vermeye başladı. Savaş çıkarabilecek kadar büyük bir saldırı var.

Durum çok garip kimisinde bir siteye girerken diğerinde girmiyor. Ama ortak olan bir şey varsa Türk Telekom baya sorun yaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…