Ege Doğanlarlı Centipat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 7 23 Nisan 2020 #1 Herkese merhabalar öncelikle CS:GO'da 1024X768 yaptığımda Black bars çıkıyor ve ekran kartım GTX 1650 laptop ,işlemci Ryzen 5 3550H. Black bars nasıl kaldırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2020
Herkese merhabalar öncelikle CS:GO'da 1024X768 yaptığımda Black bars çıkıyor ve ekran kartım GTX 1650 laptop ,işlemci Ryzen 5 3550H. Black bars nasıl kaldırabilirim?
IBO. Kilopat Katılım 5 Ekim 2018 Mesajlar 301 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2020 #2 Masaüstü sağ tık>Nvidia Denetim Masası>Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla>Ölçeklendirme kısmından "Tam ekran" seçeneğini işaretleyin>Uygula'ya tıklayın. Sorununuz çözülecektir.
Masaüstü sağ tık>Nvidia Denetim Masası>Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla>Ölçeklendirme kısmından "Tam ekran" seçeneğini işaretleyin>Uygula'ya tıklayın. Sorununuz çözülecektir.
Ege Doğanlarlı Centipat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 7 23 Nisan 2020 #3 IBO. dedi: Masaüstü sağ tık>Nvidia Denetim Masası>Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla>Ölçeklendirme kısmından "Tam ekran" seçeneğini işaretleyin>Uygula'ya tıklayın. Sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... öyle bir seçenek yok sadece 3 seçenek çıkıyor
IBO. dedi: Masaüstü sağ tık>Nvidia Denetim Masası>Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla>Ölçeklendirme kısmından "Tam ekran" seçeneğini işaretleyin>Uygula'ya tıklayın. Sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... öyle bir seçenek yok sadece 3 seçenek çıkıyor
IBO. Kilopat Katılım 5 Ekim 2018 Mesajlar 301 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2020 #4 Pekala masaüstü sağ tık yaptığınızda grafik seçenekleri ve ya grafik özellikleri gibi bir seçenek var mı?
Pekala masaüstü sağ tık yaptığınızda grafik seçenekleri ve ya grafik özellikleri gibi bir seçenek var mı?