clunky Picopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 170 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #1 CS:GO ve Valorant'ta oyunu 4:3 ve farklı bir çözünürlükte oynuyorum ama masaüstüm farklı çözünürlük Alt Tab'ı yavaş yapıyor. Sistemim iyi. 2-3 saniyede yapıyor ama oyunu 1080P'de oynarsam 1ms neredeyse. Bunun çözümü var mı?
CS:GO ve Valorant'ta oyunu 4:3 ve farklı bir çözünürlükte oynuyorum ama masaüstüm farklı çözünürlük Alt Tab'ı yavaş yapıyor. Sistemim iyi. 2-3 saniyede yapıyor ama oyunu 1080P'de oynarsam 1ms neredeyse. Bunun çözümü var mı?
Çözüm erm1sh 7 Mart 2021 4:3 ölçeklendirilmiş bir görüntü olduğu için ALT+TAB işlemi yaptığınızda 1080p'ye dönmesi birkaç saniye alabiliyor. Normal yani.
4:3 ölçeklendirilmiş bir görüntü olduğu için ALT+TAB işlemi yaptığınızda 1080p'ye dönmesi birkaç saniye alabiliyor. Normal yani.
erm1sh Megapat Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 123 Çözümler 2 Yer Bilecik,Bozüyük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2021 #2 4:3 ölçeklendirilmiş bir görüntü olduğu için ALT+TAB işlemi yaptığınızda 1080p'ye dönmesi birkaç saniye alabiliyor. Normal yani. Artı 0 Eksi Çözüm
4:3 ölçeklendirilmiş bir görüntü olduğu için ALT+TAB işlemi yaptığınızda 1080p'ye dönmesi birkaç saniye alabiliyor. Normal yani.
KS KS clunky Picopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 170 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #3 erm1sh dedi: 4:3 ölçeklendirilmiş bir görüntü olduğu için Alt+Tab işlemi yaptığınızda 1080P'ye dönmesi birkaç saniye alabiliyor. Normal yani. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Artı 0 Eksi
erm1sh dedi: 4:3 ölçeklendirilmiş bir görüntü olduğu için Alt+Tab işlemi yaptığınızda 1080P'ye dönmesi birkaç saniye alabiliyor. Normal yani. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.035 Çözümler 22 7 Mart 2021 #4 G-SYNC veya Freesync açıksa kapatıp bir de öyle dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS clunky Picopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 170 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #5 southwest dedi: G-Sync veya FreeSync açıksa kapatıp bir de öyle dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Doğru dedin G-SYNC açık oynuyorum o yüzden olabilir mi? Artı 0 Eksi
southwest dedi: G-Sync veya FreeSync açıksa kapatıp bir de öyle dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Doğru dedin G-SYNC açık oynuyorum o yüzden olabilir mi?
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.035 Çözümler 22 14 Mart 2021 #6 clunky dedi: Doğru dedin G-SYNC açık oynuyorum o yüzden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Denerseniz anlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
clunky dedi: Doğru dedin G-SYNC açık oynuyorum o yüzden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Denerseniz anlayabilirsiniz.
KS KS clunky Picopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 170 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #7 southwest dedi: Denerseniz anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama G-Sync'i kapatırsam boşuna mı aldım monitörü bir de G-Sync olmadığında ekranda yırtılmalar oluşur. Artı 0 Eksi
southwest dedi: Denerseniz anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama G-Sync'i kapatırsam boşuna mı aldım monitörü bir de G-Sync olmadığında ekranda yırtılmalar oluşur.
I am inevitable Megapat Katılım 12 Temmuz 2017 Mesajlar 415 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #8 clunky dedi: Ama G-SYNC'i kapatırsam boşuna mı aldım monitörü bir de G-Sync olmadığında ekranda yırtılmalar oluşur. Genişletmek için tıkla... Deneyerek sadece ondan olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Arkadaş, G-SYNC kapat at o monitörü dememiş. Artı 0 Eksi
clunky dedi: Ama G-SYNC'i kapatırsam boşuna mı aldım monitörü bir de G-Sync olmadığında ekranda yırtılmalar oluşur. Genişletmek için tıkla... Deneyerek sadece ondan olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Arkadaş, G-SYNC kapat at o monitörü dememiş.