4:3 video 16:9 nasıl yapılır?

sakulta21

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bunu Adobe Premiere Pro programı ile yapabiliyorum fakat görüntü yüksek oranda düşüyor. CS:GO videosu kaydediyorum 4:3 kaydediyor.

Bunu 16:9 yapıp en azından çok fazla kalite düşüşü yaşamadan nasıl yapabilirim?

Başka bir program da önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yayvan derken, resimdeki gibi yani, sadece bunu bulabildim twilight hayranı değilim 😆 Bu şekilde olursa gördüğünüz gibi görüntü bozuluyor.
images.jpeg

Sizin yapmanız gereken bu.
images (1).jpeg

Tabi ki program kullanarak yapacaksınız. Eskiden kullandığım vardı ama şu an aklımda yok maalesef hatırlayınca yazarım.
Bu arada ikinci resimdeki gibi yaptığınız da görüntü daralacak sizde, resimde ki gibi daha geniş açıdan bakmak yerine videoya zoom yapılmış gibi görünecek.

Yayvan derken, resimdeki gibi yani, sadece bunu bulabildim twilight hayranı değilim 😆 bu şekilde olursa gördüğünüz gibi görüntü bozuluyor.
Eki Görüntüle 566799

Sizin yapmanız gereken bu.
Eki Görüntüle 566803
Tabi ki program kullanarak yapacaksınız. Eskiden kullandığım vardı ama şu an aklımda yok maalesef hatırlayınca yazarım.
Bu arada ikinci resimdeki gibi yaptığınız da görüntü daralacak sizde, resimde ki gibi daha geniş açıdan bakmak yerine videoya zoom yapılmış gibi görünecek.

Bazı programlar kaliteyi acayip şekilde düşürüyor böyle yapınca. Çok düşürmeden yapan bir program varsa güzel olur benim için sıkıntı değil yayvan olması.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı