4.300 TL Game Power Wraith hazır sistem önerir misiniz?

Bütçe
4.300
Hava almıyor bu arkadaş gel sen vazgeç o kasadan.

4200 TL sadece sistem mi? Monitör dahil mi?

Monitör dahil değil ama o kasa çok güzel ışıkları var görünüş benim için çok önemli kanka çok ısınmaz bence fanları var bayağı ısınmaz gibi bak şu sisteme ekran kartını Sapphire RX 5600XT'ye yükselt işlemciyi de R5 2600X'e güzel bir sistem oluyor fiyatında düşeceğini düşünüyorum şu an dolar çok yüksek sistem RiP 1658X [MEZARCI] | R5 1600 XFX RX 580 GTS XXX 8G 8GB DDR4 240GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com

Işığı hallederiz ama o kasanın hava akışı kötü.

Böyle hem daha güzel hava akışı oldu hem genel parça kalitesi daha iyi oldu:

2600X yerine 2X8 16 GB RAM daha mantıklı bir tercih olur çünkü 8 GB RAM yetersiz gelmeye başladı.

Birde monitör bütçe söylememişsin ama bu ürünü inceleyebilirsiniz:

Monitör dahil değil ama o kasa çok güzel ışıkları var görünüş benim için çok önemli kanka çok ısınmaz bence fanları var bayağı ısınmaz gibi bak şu sisteme ekran kartını Sapphire RX 5600XT'ye yükselt işlemciyi de R5 2600X'e güzel bir sistem oluyor fiyatında düşeceğini düşünüyorum şu an dolar çok yüksek sistem RiP 1658X [MEZARCI] | R5 1600 XFX RX 580 GTS XXX 8G 8GB DDR4 240GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com

Gel sen o arkadaş güven. Piyasadaki en iddialı bilgisayarları o toplar 😊😊. Gerçekten kasa kötü.

2600X yerine 2x8 16 GB RAM daha mantıklı bir tercih olur çünkü 8 GB RAM yetersiz gelmeye başladı.

Bir de monitör bütçe söylememişsin ama bu ürünü inceleyebilirsiniz:

Monitöre 750 TL gibi bir bütcem var Acer'in 23.8 inçlik olan monitörü alacağım benim dediğim sistem kötü mü RAM'ları 16'ya yükseltmek yerine işlemciyi yükseltmek bence daha mantıklı sistem iş görürür mü anakartı Gigabytenin B450M S2H bu sistem Fortnite RDR2 GTA 5 gibi oyunlarda kaç FPS alır sence kasa bence birkaç dereceden bir şeycik olmaz o kasa ateş ediyor.
Kasa da ufak bir' değişiklik yapmak istiyorum. Bence kasa olarak Dark Guardian Mini 4x12cm Fixed RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRMINI) - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik alırsan çok daha güzel olabilir. Arkadaşın önerdiğin PSU modelini ben de kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim. @Sylveon sence bu kasa daha güzel değil mi?

Işıkları gözükmüyor bile hiçbir yeri aydınlatamaz ama benim dediğim kasanın hava akışı biraz kötü olsa da görünüş olarak çok iyi bence.
Gel sen o arkadaş güven. Piyasadaki en iddialı bilgisayarları o toplar 😊😊. Gerçekten kasa kötü.

Neden kimse bu kasayı sevmiyor anlamıyorum biraz hava akışı kötü ama ışıkları görünüşü çok iyi değil mi?

2600X yerine 2x8 16 GB RAM daha mantıklı bir tercih olur çünkü 8 GB RAM yetersiz gelmeye başladı.

Bir de monitör bütçe söylememişsin ama bu ürünü inceleyebilirsiniz:

Ekran kartı Vatan'dan çok ucuz mağazada daha mıpalı aynı mı?
8 GB RAM COD Warzone, BF5 gibi oyunlarda yetmiyor artık.

Giriş seviyesinde alınabilir bir kart.

AMD Ryzen 1600 12 NM ile 2600 neredeyse aynı o yüzden 2600 ve 2600X farkı daha iyi yardımcı olur.
bende aynı şekilde düşünüyorum

Senin bu RGB sevdanı anlamadım. O kasayı neden sevmiyoruz, çünkü oyuncular ışığa değil performansa bakar. Işık seni sadece bir süre tatmin eder, sonradan sıkılırsın ve o zaman performans yüzünden çok üzülürsün. Merak etme benim attığım kasa seni tatmin eder. Adamlar 12 cm'lik 4 tane fan döşemiş, etrafına da kocaman RGB led sarmış. Bundan 6 7 ay sonra çok pişman olursun. Neden böyle bir şey yaptım dersin. Benden söylemesi..

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı