4:3'de Alt+Tab hızı

Kardeşim bana da söyler misin nasıl hallettin ben format atmadan önce hızlıydı ayar yapmıştım ama hatırlamıyorum şu an çok yavaş Alt Tab'ım.

Kral önceki monitörümde halledemedim 2 saniye bekliyordum monitörümü değiştirince düzeldi ama tek çözüm bu mu bilmiyorum.

Gayet halledebilirmişim arkadaşlar yardımcı oldu ne zaman Alt+Tab atıcağımı ben bilirim.

Alt+Tab hızının hızlı olmasını istemem gayet normal bence.
nası çözdün

Normal çözünürlük değiştirdiğin için oyundaki çözünürlük ile masaüstündeki çözünürlük uyuşmadığı için

Ekran kartı kontrol panelinde ölçekleme metodunu "Ekran" yerine "GPU" yaparsanız sorun büyük ölçüde çözülür. Sizde de yeni monitör alınca muhtemelen o moda geçti.

Yok onu kontrol etmiştim GPU zaten ayarlarda sıkıntı yok

Kanka hala çözünürlükler uyuşmuyor fakat sorunu çözdüm.
nasıl

Normal çözünürlük değiştirdiğin için oyundaki çözünürlük ile masaüstündeki çözünürlük uyuşmadığı için
zaten uyuşmasın ben masaüstümü 4:3 kullanmak istemiyorum her oyuna girerken onla uğraşamam ayrıca senelerdir ben oyunu 4:3 masaüstünü 16:9 kullanıyordum hep hızlıydı formattan sonra böyle oldu

Merhaba, herkes bir şeyler söylemiş ama çözüm yok.
CS:GO başlatma seçeneklerine bu kodu eklemeniz yeterli. -d3d9ex
çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…