4+4+4+4 RAM Dual Kit Çalışır mı ?

XintrA

Kilopat
Yer
Nederland/Amsterdam
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Anakartım MSI B350 PRO VDH. 4 tane RAM slotu var. Ben 4x2 Gskill Ripjaws V 2800 MHz dual kit RAM kullanıyorum. RAM slotlarını doldurmak istiyorum. Aynı RAM'lerden alacağım. Asıl soruya gelelim. Bu RAM'ler 4+4+4+4 Dual kit çalışır mı ? Performansı nasıl etkiler ?

PC özelliklerim:
  • MSİ B350 PRO VDH
  • RYZEN 3 2200G
  • MSİ GTX 1050 Tİ Gaming X 4GB
  • GSKİLL RİPJAWS V 4X2 2800MHz Dual Kit RAM
  • WD BLUE 1TB 7200RPM
  • Corsair Force Series LE200 120GB 550MB-500MB/s

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunsuz çalışır. Benim RAM'lerim de 4+4+4+4 şeklinde. Dual Channel'ın performansa etkisi var.
Sorunsuz çalışır. Benim RAM'lerim de 4+4+4+4 şeklinde. Dual Channel'ın performansa etkisi var.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video performans konusunda ne gibi değişiklikler gösterecek olduğunun yanıtıdır. Aynı marka, model RAM tercih ettiğiniz sürece sorunsuz çalışacaktır. Ayrıca Dual Channel olarak kullanılması her zaman daha verimlidir.

Çok saolun
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video performans konusunda ne gibi değişiklikler gösterecek olduğunun yanıtıdır. Aynı marka, model RAM tercih ettiğiniz sürece sorunsuz çalışacaktır. Ayrıca Dual Channel olarak kullanılması her zaman daha verimlidir.
Çok saolun

Merhaba, 2. ve 4. kendi içinde 1. ve 3. slotta kendi içinde dual çalışır. Yani genel olarak dual çalışır. 2x4 ile 4x4 arasında fark yok. Bellekler yine 2 katı bant genişliğinde çalışır. Biz sunucuda 12 bellek ile ikişer adet altılı çalıştırıyoruz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı