K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 1 Nisan 2024 #31 blackmamba44 dedi: Ben bunu aldım dün. Özellik ve fiyat iyi, henüz denemedim, bir araştır istersen. Genişletmek için tıkla... Aşırı ghostingli rezalet bir monitör. İade imkanı varsa iade edin.
blackmamba44 dedi: Ben bunu aldım dün. Özellik ve fiyat iyi, henüz denemedim, bir araştır istersen. Genişletmek için tıkla... Aşırı ghostingli rezalet bir monitör. İade imkanı varsa iade edin.
yemoştrrrr Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.468 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #32 Kaan Diktaş dedi: Aşırı ghostingli rezalet bir monitör. İade imkanı varsa iade edin. Genişletmek için tıkla... Lenovo alınmalı Legion serisi.
Kaan Diktaş dedi: Aşırı ghostingli rezalet bir monitör. İade imkanı varsa iade edin. Genişletmek için tıkla... Lenovo alınmalı Legion serisi.
Rustyrommel Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.037 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC INTEL Core i5-13400f GIGABYTE H610M V2 3200MHz DDR4 GOODRAM 1TB PX600 Gen4x4 M.2 NVMe Kingston 8x2 GB Beast Black 3200 MHz PowerBoost PB-P803AB 650W 80+ Bronze Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #33 Lenovo alın diyen arkadaşı dinlemeyin o kadar fiyat farkına değecek hiçbir fark yok. AOC alıp geçin bu bütçede. Beğenmeme atan arkadaş neye göre beğenmiyor acaba?
Lenovo alın diyen arkadaşı dinlemeyin o kadar fiyat farkına değecek hiçbir fark yok. AOC alıp geçin bu bütçede. Beğenmeme atan arkadaş neye göre beğenmiyor acaba?
yemoştrrrr Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.468 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #34 Rustyrommel dedi: Lenovo alın diyen arkadaşı dinlemeyin o kadar fiyat farkına değecek hiçbir fark yok. AOC alıp geçin bu bütçede. Genişletmek için tıkla... Lenovo 0.5 ms ve yarım saat overclock ile 180Hz olabiliyor.
Rustyrommel dedi: Lenovo alın diyen arkadaşı dinlemeyin o kadar fiyat farkına değecek hiçbir fark yok. AOC alıp geçin bu bütçede. Genişletmek için tıkla... Lenovo 0.5 ms ve yarım saat overclock ile 180Hz olabiliyor.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 1 Nisan 2024 #35 yemoştrrrr dedi: Lenovo 0.5 ms ve yarım saat overclock ile 180Hz olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyleri tekrarlama. 180Hz yarım saat olması ne işine yarayacak? 0.5 MPRT monitör. Gerçek 0.5ms değil. 1ms GtG içeriyor.
yemoştrrrr dedi: Lenovo 0.5 ms ve yarım saat overclock ile 180Hz olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyleri tekrarlama. 180Hz yarım saat olması ne işine yarayacak? 0.5 MPRT monitör. Gerçek 0.5ms değil. 1ms GtG içeriyor.
yemoştrrrr Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.468 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #36 Kaan Diktaş dedi: Aynı şeyleri tekrarlama. 180Hz yarım saat olması ne işine yarayacak? 0.5 MPRT monitör. Gerçek 0.5ms değil. 1ms GtG içeriyor. Genişletmek için tıkla... O zaman neden 0.5 ms diye geçiyor?
Kaan Diktaş dedi: Aynı şeyleri tekrarlama. 180Hz yarım saat olması ne işine yarayacak? 0.5 MPRT monitör. Gerçek 0.5ms değil. 1ms GtG içeriyor. Genişletmek için tıkla... O zaman neden 0.5 ms diye geçiyor?
Rustyrommel Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.037 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC INTEL Core i5-13400f GIGABYTE H610M V2 3200MHz DDR4 GOODRAM 1TB PX600 Gen4x4 M.2 NVMe Kingston 8x2 GB Beast Black 3200 MHz PowerBoost PB-P803AB 650W 80+ Bronze Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #37 yemoştrrrr dedi: Lenovo 0.5 ms ve yarım saat overclock ile 180Hz olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Lütfen bilmeden araştırmadan yanlış yönlendirme yapmayın. Lenovo'nun hoparlör dışında kayda değer bir artısı yok.
yemoştrrrr dedi: Lenovo 0.5 ms ve yarım saat overclock ile 180Hz olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Lütfen bilmeden araştırmadan yanlış yönlendirme yapmayın. Lenovo'nun hoparlör dışında kayda değer bir artısı yok.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 1 Nisan 2024 #38 yemoştrrrr dedi: O zaman neden 0.5 ms diye geçiyor? Genişletmek için tıkla... MPRT nedir biliyor musun? Bilmiyorsun. Tartışmaya gerek yok.
yemoştrrrr dedi: O zaman neden 0.5 ms diye geçiyor? Genişletmek için tıkla... MPRT nedir biliyor musun? Bilmiyorsun. Tartışmaya gerek yok.
yemoştrrrr Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.468 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #39 Rustyrommel dedi: Lütfen bilmeden araştırmadan yanlış yönlendirme yapmayın. Lenovo'nun hoparlör dışında kayda değer bir artısı yok. Genişletmek için tıkla... AOC'nin artıları nedir o zaman 1 ms olmasını Lenovo alınmalı. Kaan Diktaş dedi: MPRT nedir biliyor musun? Bilmiyorsun. Tartışmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... MPRT IPS ve VA panellerinde kullanılan tepkime süresini ölçme birimine deniyor tabiki biliyorum.
Rustyrommel dedi: Lütfen bilmeden araştırmadan yanlış yönlendirme yapmayın. Lenovo'nun hoparlör dışında kayda değer bir artısı yok. Genişletmek için tıkla... AOC'nin artıları nedir o zaman 1 ms olmasını Lenovo alınmalı. Kaan Diktaş dedi: MPRT nedir biliyor musun? Bilmiyorsun. Tartışmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... MPRT IPS ve VA panellerinde kullanılan tepkime süresini ölçme birimine deniyor tabiki biliyorum.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 1 Nisan 2024 #40 yemoştrrrr dedi: AOC'nin artıları nedir o zaman 1 ms olmasını Lenovo alınmalı. Genişletmek için tıkla... 1ms GtG içeriyor. Lenovo ile aynı değer. R25I30 göre kontrast değeri daha iyi. Ve arada neredeyse 1K TL fark var. Sırf hoparlörü var diye 1K TL fazla vermek gereksiz. Seninle tartışmayacağım iyi akşamlar.
yemoştrrrr dedi: AOC'nin artıları nedir o zaman 1 ms olmasını Lenovo alınmalı. Genişletmek için tıkla... 1ms GtG içeriyor. Lenovo ile aynı değer. R25I30 göre kontrast değeri daha iyi. Ve arada neredeyse 1K TL fark var. Sırf hoparlörü var diye 1K TL fazla vermek gereksiz. Seninle tartışmayacağım iyi akşamlar.