SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.371 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2020 #11 Direkt olarak kullanabilirsiniz. 12V güç girişi pinler hep aynıdır. Soketten taşacaktır tabii ki 6+2 olduğu için ama bir sorun teşkil etmeyecektir.
Direkt olarak kullanabilirsiniz. 12V güç girişi pinler hep aynıdır. Soketten taşacaktır tabii ki 6+2 olduğu için ama bir sorun teşkil etmeyecektir.
Şem-i Ruhsar Decapat Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 67 21 Mayıs 2020 #12 SypeR dedi: Direkt olarak kullanabilirsiniz. 12V güç girişi pinler hep aynıdır. Soketten taşacaktır tabii ki 6+2 olduğu için ama bir sorun teşkil etmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Dostum anakart elime ulaştı. Şu an 8 pin olarak çalıştırdım hiç bir sıkıntı yok. Herhangi bir sorunda direkt önerinizi deneyeceğim.
SypeR dedi: Direkt olarak kullanabilirsiniz. 12V güç girişi pinler hep aynıdır. Soketten taşacaktır tabii ki 6+2 olduğu için ama bir sorun teşkil etmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Dostum anakart elime ulaştı. Şu an 8 pin olarak çalıştırdım hiç bir sıkıntı yok. Herhangi bir sorunda direkt önerinizi deneyeceğim.