M MahmutBey27 Femtopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #1 Merhaba, Lenovo V14 G2 ALC laptopum var. Laptopumda 4+4 toplamda 8 GB RAM var ben bunlardan birini çıkartıp 8 GB takacağım toplam 12 GB RAM olacak sizce bu takviye yapılmalı mı? FPS'lere etkisi olur mu? Anakart: Lenovo lnvnb161216. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2025
Merhaba, Lenovo V14 G2 ALC laptopum var. Laptopumda 4+4 toplamda 8 GB RAM var ben bunlardan birini çıkartıp 8 GB takacağım toplam 12 GB RAM olacak sizce bu takviye yapılmalı mı? FPS'lere etkisi olur mu? Anakart: Lenovo lnvnb161216.
Movansha Centipat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 872 Makaleler 5 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #2 Dual channel çalışmaz, FPS ve performans düşürür.
Yaver46 Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 665 Çözümler 5 Yer Kahramanmaraş/Elbistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #3 8+8 yapabilirsen daha iyi olur. Dediğin gibi yaparsan performans düşüklüğü olabilir.
M MahmutBey27 Femtopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #4 Yaver46 dedi: 8+8 yapabilirsen daha iyi olur. Dediğin gibi yaparsan performans düşüklüğü olabilir. Genişletmek için tıkla... 8+8 bütçemi aşacak o yüzden yanaşmadım yine de bir bakacağım yanıtınız için teşekkürler Movansha dedi: Dual channel çalışmaz, FPS ve performans düşürür. Genişletmek için tıkla... Anladım, yanıtınız için teşekkürler Movansha dedi: Dual channel çalışmaz, FPS ve performans düşürür. Genişletmek için tıkla... Anladım, yanıtınız için teşekkürler
Yaver46 dedi: 8+8 yapabilirsen daha iyi olur. Dediğin gibi yaparsan performans düşüklüğü olabilir. Genişletmek için tıkla... 8+8 bütçemi aşacak o yüzden yanaşmadım yine de bir bakacağım yanıtınız için teşekkürler Movansha dedi: Dual channel çalışmaz, FPS ve performans düşürür. Genişletmek için tıkla... Anladım, yanıtınız için teşekkürler Movansha dedi: Dual channel çalışmaz, FPS ve performans düşürür. Genişletmek için tıkla... Anladım, yanıtınız için teşekkürler