Ya vll ekipmanlar konusunda pek bilgili değilim % ile ne kastettiğiniz falan anlamadım siz iyi dediklerini yazın ben seçip alırım teşekkürler.
Hangi boyut istiyorsun? Numpad olsun mu? F tuşları olsun mu?
Ya vll ekipmanlar konusunda pek bilgili değilim % ile ne kastettiğiniz falan anlamadım siz iyi dediklerini yazın ben seçip alırım teşekkürler.
numpad olması iyi olur boyut olarak ne uygun bilmiyorum ama standart neyse olur f tuşlarıda olsun eğer switch de söyle diyosanız red yada blue olabilirHangi boyut istiyorsun? Numpad olsun mu? F tuşları olsun mu?
ben bu önerdiklerini oyun için kullanıcam ama sıkıntı çıkmaz demi klavye konusunda@pawEnAJAZZ AK992 Kablosuz Hotswap Oyun Klavyesi,Tri-Mode 2.4G/BT5.0/Kablolu,Özel USB C Sarmal Kablo,Programlanabilir RGB,GASKET,PBT Klavye Tuşları,Ses Düğmesi,PC/Mac/Win için 4000mAh Pil(Kırmızı Anahtar) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AJAZZ AK992 Kablosuz Hotswap Oyun Klavyesi,Tri-Mode 2.4G/BT5.0/Kablolu,Özel USB C Sarmal Kablo,Programlanabilir RGB,GASKET,PBT Klavye Tuşları,Ses Düğmesi,PC/Mac/Win için 4000mAh Pil(Kırmızı Anahtar) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Ben bu önerdiklerini oyun için kullanacağım ama sıkıntı çıkmaz değil mi klavye konusunda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.