4.5-5 bin TL oyuncu koltuğu önerisi

pe3ah

Hectopat
Daha fazla  
180/78 kiloyum fazla terleyen birisiyim bu fiyat bandında güzel bir oyuncu koltuğu var mı? xDrive toryum düşünüyorum alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hawk serilerine indirim var bir kontrol edersiniz. Kullanıcıların geneli gayet memnun.

xDrive toryum plastik ayaklı, fiyatını hak etmiyor. Bu fiyat bandında hawk en iyi seçenek gibi. Fab v6 Kumaş Oyuncu Koltuğu | Oyuncu Koltuğu | Hawk Oyuncu Koltuğu

Hawk çok sade geldi bana bu nasıldır sizce?

C serisi sanırım v serisinin renklendirilmiş hali.

Bayağı kararsız kaldım. Calitte tasarımı bayağı hoşuma gitti ama herkes hawk ı önerip memnun olduğunu belirtti hawk ise çok sade geliyor bana.

Bayağı kararsız kaldım. Calitte tasarımı bayağı hoşuma gitti ama herkes hawk ı önerip memnun olduğunu belirtti hawk ise çok sade geliyor bana.
Herkes Hawk'ı kullanıp memnun kalmıyor. Hawk ucuz olduğu için çok satıyor ve daha önce koltuk kullanmamış insanlar memnun kalıyor genelde. Aslına bakarsanız Hawk da bel desteği vesaire hiç bir şey yok. Fakat bu bütçede alınabilecek başka koltukta yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…