Arkadaşlar merhaba, ilk defa konu açıyorum konuya nasıl girilir bilmiyorum ama yardıracağım sanırım.
Sınava yaklaşık 4.5 ay kaldı ve ben aslında geçen yıldan beri istediğim hedefin ne kadar zorlu olduğunu daha bugün fark ettim diyebilirim. Dün çok detaylı araştırma inceleme vs. yaptım hedefim ilk 5 bin. Tabii ki sıfır değilim temelim var hatta fena olmadığını düşünüyorum. TYT de şu an ortalama 85 net civarı geliyor ve geo Max 5 soru Türkçede de ortalama 25 net yapıyorum, Türkçe çalışmadım hiç dil bilgisi vs yok, matematikte de hızlanmam gerekiyor bunun da farkındayım, aynı zamanda geo da yeni başlayacağım, onun dışında AYT de 11'im çok sağlam diye düşünüyorum son konular hariç. Fen kısmı sağlam-TYT- sadece ufak tekrar yapmam lazım, ve tekrar yapmadığım için de unutmuşum. Adamakıllı çalışamadım günde 2-3 saat çalıştım Max ve bugünden itibaren oturup çalışmak istiyorum.
TYT de tekrar yapmıyorum bu yüzden unuttum konuları biraz ve toparlamak için elimden geleni yapacağım.
Sizce ilk 5 bin veya çok daha iyisi bu süreçte yapılabilir mi, nasıl bir yol izlemeliyim, tavsiyeleriniz var mı?