4.5 ayda LGS yetişir mi?

Burdaoynayak

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. 4.5 ayda LGS yetişir mi? Türkçem iyi yüksek, inkilap iyi yüksek, din iyi, İngilizce normal netler az değil, iyinin bir ortası, fen iyi, matematik ise eksi netlerde şimdiden full tempo her gün çalışsam 1 gün tatil yapsam yetişir mi? Ayrıyeten program yapabilir misiniz?

Konuların zor değil sana zor gelecektir fakat emin ol değil dediğin gibi 1 gün tatil ile rahat yetişir.

Son 2 hafta sıfırdan çalıştım 374 aldım, 4.5 ayda her türlü halledersin. herkesin aksine, benim önerim soru çözmenden ziyade konuları ve soru tiplerini ezberlemen. konuyu hiç öğrenmesen bile soru tiplerini bildiğin sürece yaparsın, kitap okumak yerine paragraf çöz, test kitabı çözmek yerine yeni nesil soru tiplerini araştır, son haftada geçen senelerin çıkmış sorularına bak kesinlikle yüksek alırsın.

Ben 8 ay çalıştım 386 aldım, 2021 de girmiştim halledersin yani 4.5 ayda sıkıntı yapma. Benim arkadaşım 3 ay çalıştı 408 almıştı.

Sağ olun hangi yıl girdiniz?

Sağ olun. Ayrıyeten Matematik'de 0'ım. Nasıl artıracağım temeli nasıl koyacağım?

Temel konuları öğreneceksin önce yazarsan çıkar zaten eğer universite hayalin varsa şu an matematiğini sağlam tutmalısın.

Bende sene boyu hiç çalışmayıp 330 almıştım matematik ve fenim kötüydü.

Sağolun hangi yıl girdiniz?

Sağ olun. Ayrıyeten Matematik'de 0'ım. Nasıl artıracağım temeli nasıl koyacağım?

2025 matematik konuları burda, önce youtube'a bütün konuları teker teker yazarak öğen, unutabileceğin yerleri not al, bütün konuları öğrendikden sonra yine aynı şekilde konulara en başdan başlayarak yeni nesil soru tiplerine bak.

Kesinlikle yetişebilir. Program oluşturmak için ilk olarak eksiklerini görmen gerekecek. Bunun en iyi yolu denemeler. Girdiğin son denemeyi karşına al(1 haftayı geçmemesi şartıyla). Yaptığın yanlışları gözden geçir ve yanlış yaptığın konuyu ve neden yanlış yaptığını yanına yaz. Bunu tüm derslere uyguladıktan sonra elinde bir liste oluşacak. Bu listede yanlış yapma nedenini daha önceden belirlemiştin. Şimdi bu nedenleri nasıl yok edeceğini belirle. Örneğin üslü sayılarda bilgi eksikliği yüzünden yanlış yaptın. Üslü sayılarda ki bilgi eksikliğini gidermek için youtube'da bulunan a kanalının b videosunu izleyeceğim. Ardından bu bilgi eksikliğine yönelik 20 adet soru çözeceğim. şeklinde bir yazıyı oluşturduğun listenin yanına yaz. Bunu tüm derslerine uygula. Son olarak günleri yazdığın bir bir çizelge oluştur ve o güne önceden oluşturmuş olduğun hedefleri yaz. Her günün hedefini tamamladığında o günün üstüne çarpı at. Eğer bu şekilde yaparsan bırak 4.5 ayı 2 ayda tüm lgs'yi bitirebilirsin. Tüm eksikliklerin bitince günde 2 tane deneme çöz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…