4.5 ayda YKS sayısal 100.000 yapılır mı?

dekartlvd

Femtopat
Daha fazla  
TYT 60-70 netim var AYT trigonometri denklem parabol gi̇bir konularım bitti. AYT netlerim 15-25 matematikte bitirdigim konulardan net cikartabiliyorum OBP 73. Fende sıkıntım var istedigim AYT neti 50 ve uzeri sizce yapabilir miyim? Calisma surem degiskenlik gosteriyor bazen 3-4 saat bazen 7-8 saat verimli ders calisiyorum ama calismadigim gunlerde var.

Yaparsın bence

Bence yapabilirsin ben de EA'dan sınava gireceğim Tarih Coğrafya Türkçe tamam sadece TYT AYT mat sıkıntı işte 4 ayda ne kadar netimi artırabilirsem artıracağım

Denemekten başka çaren yok zaten 100k yapılamayacak bir şey değil bu netlerdeysen.

Denemekten başka çaren yok zaten 100k yapılamayacak bir şey değil bu netlerdeysen.

Hmm anladim. Matematikte sorunum yok tek anlamakta sıkıntı cektigim AYT kimya ve biyoloji. Konularimin daha çeyreğindeyim.

Hmm anladim. Matematikte sorunum yok tek anlamakta sıkıntı cektigim AYT kimya ve biyoloji. Konularimin daha çeyreğindeyim.
Koskoca 4,5 ay var rahat ol düzeni bozma yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…