4.5 Ayda YKS sayısal 100.000 yapılır mı?

alikuscuu

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ilk zamanlar çalışmaya başlayıp TYT matematik ve AYT kimya da temel atmıştım ancak ardından bazı nedenlerden dolayı çalışamadım. Şimdi 4.5 ay kaldı gerekirse gecemi gündüz edecek kadar çalışmaktan çekinecek birisi değilim. Sayısal alanında 100.000 150.000 arası bir sıralamaya girmem lazım. Sizce bu kalan zamanda imkansız mı yapılabilir mi?

Temelin yoksa bu saatten sonra yapılacak hiçbir şey yok adamakıllı çalışmadan 260k ya girmiştim beki 200 150 zorlarsın.

Eğer dediğiniz gibi çalışabilirseniz yapılır.

Artık vaktim var bir sorunum da kalmadı elimden geleni yapacağıma inanıyorum

Temelin yoksa bu saatten sonra yapılacak hiçbir şey yok adamakıllı çalışmadan 260k ya girmiştim beki 200 150 zorlarsın.

Yani Türkçe de 32 net falan yapıyorum matematik de aşırı bir temelim yok kimyam fiziğim iyi biyoloji ve mat da sorunum var pek çalışmadan 260 k iyiymiş hocam ortalama 130 k falan gelse yeterli benim için

Türkçe yapan biyoloji de yapar ben biyolojiyi çok sevdiğim için her dersi can kulağıyla dinlerdim TYT de 1 boş AYT de 1 yanlış 1 boş yapmıştım. Biyolojide tek yapman gereken soruları iyi okumak anlamak. TYT matematikte sadece problemleri çözerek 16 doğru 0 yanlış yapmıştım Türkçe AYT matematik sadece 1 net gelmişti. Fizik kimya biyolojiye çalışmak daha kolay onlarda netlerini yükseltip biraz da matematikte temelin varsa üstüne koyup çalışırsan yaparsın.

Teşekkürler tecrüben değerliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…