4-5 bin TL 165 Hz monitör önerisi

Bütçe
4-5k

Gökçen Efe

Hectopat
Merhaba 24 inç 165 Hz bir monitör almak istiyorum, bütçem 4-5k civarı. Araştırdığım kadarıyla IPS panel olması daha mantıklı, siz ne almamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 24 inç 165 Hz bir monitör almak istiyorum, bütçem 4-5k civarı. Araştırdığım kadarıyla IPS panel olması daha mantıklı, siz ne almamı önerirsiniz?

Bu fiyat bandında ve özellikte başka monitör yok.

Bu fiyat bandında ve özellikte başka güzel monitör yok.

Teşekkürler hocam MSI G2412F modeli hakkında ne düşünüyorsunuz birkaç yerde ASUS'un bu modelinin renkleri iyi yansıtmadığından tavsiye edilmediğini gördüm de.

Teşekkürler hocam MSI G2412F modeli hakkında ne düşünüyorsunuz birkaç yerde ASUS'un bu modelinin renkleri iyi yansıtmadığından tavsiye edilmediğini gördüm de.
Bende gördüm onları. Bazıları renklerini beğeniyorum diyor. Bazıları beğenmiyorum diyor. Eğer renkler sizin için aşırı önemliyse başka bir monitör tercih edebilirsiniz.

Msi G244F E2 daha iyi soylediginiz monitorden. Beyaz renk olmasi sorun degilse attigim philips en iyi seceneginiz. Hem paneli daha iyi, renk gamutu daha iyi hem 0.5ms. Hemde hoparloru var.

MSI G244F E2 daha iyi soylediginiz monitorden. Beyaz renk olmasi sorun degilse attigim Philips en iyi seceneginiz. Hem paneli daha iyi, renk gamutu daha iyi hem 0.5ms. Hem de hoparloru var.

Teşekkür ederim hocam renk fark etmez benim için Philips modeli kağıt üstünde çok iyi görünüyor fakat bazı konularda ışık sızmasının fazla olduğunu söylemişler sorun olur mu acaba? MSI yerine onu mu tercih ederdiniz siz.

Teşekkür ederim hocam renk fark etmez benim için Philips modeli kağıt üstünde çok iyi görünüyor fakat bazı konularda ışık sızmasının fazla olduğunu söylemişler sorun olur mu acaba? MSI yerine onu mu tercih ederdiniz siz.

Olmaz isik sizmasi sorun. Her monitorde olabilir zaten. MSI yerine evet tercih ederim. 2. monitor olarak almayi dusunuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı