4-5 bin TL kask önerisi

9eyik

Decapat
Daha fazla  
Yeni motor aldım henüz düzgün bir kaskım yok yarım bir kask kullanıyorum. Motor kullanırken müzik dinliyorum ve genelde 90 - 110 km hızlarda seyir eden birisiyim o yüzden aşırı rüzgar almayacak, en azından müziğin sesini bastırmayacak bir kask arıyorum.
4000 - 5000 TL civarından bir kask arıyorum.

Scorpion exo 391 almayı düşünüyorum ama rüzgar konusunda performansı nasıl emin olamadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Motorunuz nedir? Ön camı olmayan bir motorunuz olduğu sürece Schubert C5 Pro da kullansanız rüzgardan rahatsız olursunuz. Ön cam yoksa böyle bir lüks edinemezsiniz maalesef. Yapabileceğiniz şey kask + kulaklık almanız olur.

5000 TL civarına Exo 491 alabilirsiniz. Yanına bir de şunu alın:

Yeni motor aldım henüz düzgün bir kaskım yok yarım bir kask kullanıyorum. Motor kullanırken müzik dinliyorum ve genelde 90 - 110 km hızlarda seyir eden birisiyim o yüzden aşırı rüzgar almayacak, en azından müziğin sesini bastırmayacak bir kask arıyorum.
4000 - 5000 TL civarından bir kask arıyorum.

Scorpion exo 391 almayı düşünüyorum ama rüzgar konusunda performansı nasıl emin olamadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

LS2 FF800 Storm, HJC i70,MT Thunder 4 SV.

Hocam yukarıda belirttiğim ürünlere bakmanızda fayda var. LS2'de aynı zamanda çene altı rüzgar Pedi'de bulunuyor ses yalıtımıda iyi. Hjc'ninde rüzgar izolasyonu ve rüzgar direnci kırma özelliği bulunuyor aynı zamanda iyi bir havalandırmaya sahipti (en son). Mt hakkında bir bilgim yok ama kullanan insanlar memnundu.

Güncelleme;
4200 tl ye Scorpion Exo 391 aldım, yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum rüzgar konusunda gayet başarılı buldum. Şimdilik memnunum beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Benim gibi giriş seviyesinde bi motorsiklet sürücüsü için ideal bir kask, cc yükselttikçe daha iyi bir kask alıp bunu da artçı kaskı olarak kullanacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı