4-5 bin TL klavye önerisi

ramazanmelih1250

Hectopat
Daha fazla  
Çok fazla çeşit olduğundan bir türlü bana en uygun klavyeyi seçemedim. Hem rekabetçi oyun oynamak için hem de hikayeli oyun oynamak için kullanacağım. Siyah renk olmalı, ses ayarı için tuşu olmalı, %75 boyut olmalı (numpad'e gerek yok ama fonksiyon tuşlarını rahat kullanabilmeliyim), kablosuz USB alıcı ile bağlanmalı, bilek desteği olursa iyi olur, çok sesli olmamalı (galiba red switch en uygunu bu durumda fakat diğer switch türlerini bilmiyorum).

Aslında bu özellikleri içeren klavyeleri bulabiliyorum fakat seçenek sayısı hala fazla olduğundan hangi markanın hangi modelini almalıyım karar veremiyorum. Yazılımı nasıldır? Dayanıklılığı nasıldır bunları bilmiyorum.

Eğer gerçekten kaliteli bir klavyeyse %75 boyuttan daha küçük olabilir.

@Hyperciaa

WRAITH ilk defa duyuyorum güvenilir midir?

AJAZZ AK820PRO yu beğendim fakat resimdeki 2 kablo nedir?

Galiba yuvarlak uç klavyeye takılıyor doğru mudur?

WRAITH ilk defa duyuyorum güvenilir midir?

AJAZZ AK820PRO yu beğendim fakat resimdeki 2 kablo nedir?

Galiba yuvarlak uç klavyeye takılıyor doğru mudur?
Usb uzatıcı gibi bir şey. Şekil şukul için. 3 mod var klavyede. o kablo da eğer istersen direk usb bağlamak için var. Şarj falan ediyorsun.

Usb uzatıcı gibi bir şey. Şekil şukul için. 3 mod var klavyede. o kablo da eğer istersen direk usb bağlamak için var. Şarj falan ediyorsun.
Teşekkür ederim fakat yeni fark ettim. Türkçe Q değilmiş. Söylemeyi unutmuşum. Türkçe Q klavye önerebilir misin?

Teşekkür ederim fakat yeni fark ettim. Türkçe Q değilmiş. Söylemeyi unutmuşum. Türkçe Q klavye önerebilir misin?
Bilgisayarı Türkçe yaptığın zaman eğer Türk harflerinin yerini biliyorsan kullanabiliyorsun. ve ya Türkçe olmayan tuşların plastiğini söküp Türkçe özelleştirebilirsin. Eğer mekanik sesini beğenmezsen hotswap özelliği var. Mekanik tuşları söküp dilediğin renkte Mekanik tuş takabiliyorsun.

Türkçe harfleri ezbere biliyorum ama yine de garip hissettireceğini düşünüyorum. Birde üstünde hangi switch var ki?

Evet Wraith güvenilir bir firmadır, sorun yaşamazsınız.
Türkçe Q istediğimi söylemeyi unutmuşum. Türkçe Q klavye önerebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…