Emin0051 Centipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #21 kxy dedi: Kolay kolay sorun cikartmaz hocam İncehesap. Bu fiyat bu monitor icin bedava, renk gamutu ve kontrasti cok ust seviye. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim cansın discord kullanıyor musun ekleyeyim seni
kxy dedi: Kolay kolay sorun cikartmaz hocam İncehesap. Bu fiyat bu monitor icin bedava, renk gamutu ve kontrasti cok ust seviye. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim cansın discord kullanıyor musun ekleyeyim seni
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.812 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #22 Emin0051 dedi: teşekkür ederim cansın discord kullanıyor musun ekleyeyim seni Genişletmek için tıkla... Forumda baska platforma cagirmak vs yasak hocam maalesef.
Emin0051 dedi: teşekkür ederim cansın discord kullanıyor musun ekleyeyim seni Genişletmek için tıkla... Forumda baska platforma cagirmak vs yasak hocam maalesef.
Emin0051 Centipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #23 kxy dedi: Forumda baska platforma cagirmak vs yasak hocam maalesef. Genişletmek için tıkla... geldi hocam 1 tane ölü piksel var D bu kader galiba monitörlerden ne çektim ya kxy dedi: Forumda baska platforma cagirmak vs yasak hocam maalesef. Genişletmek için tıkla... 1 tane ölü pikselden iade alırlar değil mi Son düzenleme: 12 Eylül 2025
kxy dedi: Forumda baska platforma cagirmak vs yasak hocam maalesef. Genişletmek için tıkla... geldi hocam 1 tane ölü piksel var D bu kader galiba monitörlerden ne çektim ya kxy dedi: Forumda baska platforma cagirmak vs yasak hocam maalesef. Genişletmek için tıkla... 1 tane ölü pikselden iade alırlar değil mi
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.812 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #24 Emin0051 dedi: geldi hocam 1 tane ölü piksel var D bu kader galiba monitörlerden ne çektim ya 1 tane ölü pikselden iade alırlar değil mi Genişletmek için tıkla... Iade almalari lazim, almazlarsa THH basvuracaginizi soyleyin. 1 adet olu piksel kusur sayildigi icin THH tarafinda iade almak zorundalar.
Emin0051 dedi: geldi hocam 1 tane ölü piksel var D bu kader galiba monitörlerden ne çektim ya 1 tane ölü pikselden iade alırlar değil mi Genişletmek için tıkla... Iade almalari lazim, almazlarsa THH basvuracaginizi soyleyin. 1 adet olu piksel kusur sayildigi icin THH tarafinda iade almak zorundalar.