4-5 bin TL monitör önerisi

Bütçe
4000-5000

Juartan

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte b450m s2h anakart
Sapphire rx590 pulse 8 gb
AMD R5 5600 işlemci
8X2 gb RAM
480 gb SSD
1 Tb HDD
Monitör
ASUS VP228
Dostlar, başlıkta gördüğünüz üzere yeni bir monitör alacağım. Maksimum 4-5 bin bandında monitör önerilerinize açığım. Şu an kullandığım monitör ASUS VP228 serisi 75 Hz 21.5 inç bir monitör. Amazon'dan olması tercihimdir, indirim kodum olması sebebiyle. Teşekkür ederim şimdiden.

Bu iyi midir mesela

Çok değil hocam 500 TL ama yine de aynısı Amazon'da varsa onu tercih ederim para paradır:) teşekkürler.

Aoc sadece mağazadan satışı var. Eğer mağazadan alma şansınız carsa güzel ürün.
Attığım monitöre bakabildiniz mi hocam,forumlarda vs çok fazla farklı marka model öneriliyor arada kaldım açıkçası

Çok değil hocam 500 TL ama yine de aynısı Amazon'da varsa onu tercih ederim para paradır:) teşekkürler.

Attığım monitöre bakabildiniz mi hocam,forumlarda vs çok fazla farklı marka model öneriliyor arada kaldım açıkçası

Asus'dan mı bahsediyorsunuz?

Attığım 2 mönitör varken dediğiniz mönitör kesinlikle alınmaz.

Yok mesaj attım da paylaşılmamış niyeyse.

sRGB kapsamı kötü. Yani daha iyileri var. Parlaklıkta düşük. Belki kroniği bile vardır.

Bunu alın. sRGB ve parlaklığı Samsung ve KTC'ye göre daha iyi. Ama alabiliyorsanız AOC'yi alın mağazadan. 4900'e yine değer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı