4-5 bin TL oyuncu klavyesi önerisi

Worsyy

Centipat
Daha fazla  
Dostlar merhaba, 4 bin ile 5 bin TL arası oyuncu klavyesi arıyorum. Bu fiyatın birazcık üstüne çıkabilirim. Boyutu %75 olursa ve rengi de beyaz olursa çok iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. Wraith marka önceliğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öneriniz için teşekkür ederim ama görünüşü pek hoşuma gitmedi.

Genelde kaliteli modeller böyle değişik tasarımlar seçiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodan bakın belki canlı canlı görünce bu sefer hoşunuza gider. Gitmezsede sonradan keycaps alırsınız. Olmazmı?

Genelde kaliteli modeller böyle değişik tasarımlar seçiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodan bakın belki canlı canlı görünce bu sefer hoşunuza gider. Gitmezsede sonradan keycaps alırsınız. Olmazmı?

Hocam üstünde hem yazılar yazmıyor bir de bütçe olarak o kadar çıkamam ama teşekkür ederim yine de.

Peki bunun tasarımı size uygunmu?

Beğenmezseniz keycaps bütceside kalıyor.
Hocam önceliklerim arasında beyaz olması ve yazıların tam üstüne yazması lazım

Peki bunun tasarımı size uygunmu?

Beğenmezseniz keycaps bütceside kalıyor.
AKKO MOD 007B PC Blue on White RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye böyle bir klavye buldum sizce nasıl

Hocam önceliklerim arasında beyaz olması ve yazıların tam üstüne yazması lazım.

AKKO MOD 007B PC Blue on White RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye böyle bir klavye buldum sizce nasıl.

Bilmediğim bir model. Biraz bakmam lazım beyaz olarak WOBKEY Rainy 75 Mekanik Klavye buldum ama daha iyisi bulunabilir gibi geliyor.

Tasarımı uygunmu en azından?

Biraz baktım. Tam emin olamadım ama alınır gibi duruyor.

Son düzenleme:
Bilmediğim bir model. Biraz bakmam lazım beyaz olarak WOBKEY Rainy 75 Mekanik Klavye buldum ama daha iyisi bulunabilir gibi geliyor.

Tasarımı uygun mu? En azından?

Biraz baktım. Tam emin olamadım ama alınır gibi duruyor.

Hocam attığınız gayet güzel duruyor aklıma yatan klavyelerden biri ama Akko daha aklıma yattı gibi ben birazcık daha araştıracağım

Dostlar merhaba, 4 bin ile 5 bin TL arası oyuncu klavyesi arıyorum. Bu fiyatın birazcık üstüne çıkabilirim. Boyutu %75 olursa ve rengi de beyaz olursa çok iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. Wraith marka önceliğim.

Bütçe çıkar ise alınır. Cashbacklerle daha ucuza gelir.

Dark Project ALU81A Mekanik Klavye metal kasa , Ama bu fiyatta en iyisi m1 v5.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı