Hocam öneriniz için teşekkür ederim ama görünüşü pek hoşuma gitmedi.AKKO MONSGEEK M1 V5 Contour Lines White RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Bu kadar aşıp İyzico+Parolapara kullanabilir misin?
Hocam öneriniz için teşekkür ederim ama görünüşü pek hoşuma gitmedi.
Hocam üstünde hem yazılar yazmıyor bir de bütçe olarak o kadar çıkamam ama teşekkür ederim yine de.Genelde kaliteli modeller böyle değişik tasarımlar seçiyor.
Videodan bakın belki canlı canlı görünce bu sefer hoşunuza gider. Gitmezsede sonradan keycaps alırsınız. Olmazmı?
Peki bunun tasarımı size uygunmu?Hocam üstünde hem yazılar yazmıyor bir de bütçe olarak o kadar çıkamam ama teşekkür ederim yine de.
Hocam önceliklerim arasında beyaz olması ve yazıların tam üstüne yazması lazımPeki bunun tasarımı size uygunmu?
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Beğenmezseniz keycaps bütceside kalıyor.
AKKO MOD 007B PC Blue on White RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye böyle bir klavye buldum sizce nasılPeki bunun tasarımı size uygunmu?
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Beğenmezseniz keycaps bütceside kalıyor.
Hocam önceliklerim arasında beyaz olması ve yazıların tam üstüne yazması lazım.
AKKO MOD 007B PC Blue on White RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye böyle bir klavye buldum sizce nasıl.
AKKO MOD 007B PC Blue on White RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye böyle bir klavye buldum sizce nasıl
Bilmediğim bir model. Biraz bakmam lazım beyaz olarak WOBKEY Rainy 75 Mekanik Klavye buldum ama daha iyisi bulunabilir gibi geliyor.
Tasarımı uygun mu? En azından?
Biraz baktım. Tam emin olamadım ama alınır gibi duruyor.
Dostlar merhaba, 4 bin ile 5 bin TL arası oyuncu klavyesi arıyorum. Bu fiyatın birazcık üstüne çıkabilirim. Boyutu %75 olursa ve rengi de beyaz olursa çok iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. Wraith marka önceliğim.