Bütçe çıkıyorsa rainy75 lite alınabilir, güzel klavye ama lite olan modelde ışık yok haberin olsun.Hocam attığınız gayet güzel duruyor aklıma yatan klavyelerden biri ama Akko daha aklıma yattı gibi ben birazcık daha araştıracağım
Bütçe çıkıyorsa rainy75 Lite alınabilir, güzel klavye ama Lite olan modelde ışık yok haberin olsun.
Aynı şekilde bütçe çıkarsa chilkey olabilir.
Chilkey ND75 Mekanik Klavye
Chillkey ND75, alüminyum kasası, vidasız sökülebilme ve kolay modlama imkânı sunan yapısıyla kullanıcı dostu bir mekanik klavyedir. Yüksek kalite ve kişiselleştirme kolaylığıyla öne çıkar.mecmonkey.com
Furycube da bir seçenek videosu
Furycube F75S Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bütçe zorlamak istemiyorsan da
AKKO 5075B Plus Air RGB Kablosuz Hotswap Mac Uyumlu Mekanik Gaming Klavye
5075B Plus Air, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
AKKO MOD 007B PC Blue on White RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşımayı hedefleyen AKKO, şimdi Türkçe dil desteği ile çok daha erişilebilir! Artık tüm menülere, ayarlara ve özelliklere anadilinizde ulaşabilir…www.gaming.gen.tr
Ayrıca desenli sever misin bilmem ama bunlar da var.
AKKO MONSGEEK M1 V5 1980s RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Bluetooth 5.0, çoklu ana bilgisayar 2.4Ghz (bir alıcıyla) ve kolay geçişli kablolu Type-C modları aracılığıyla birden fazla cihaza bağlanabilir.www.gaming.gen.tr
AKKO MONSGEEK M1 V5 Timeline RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Bluetooth 5.0, çoklu ana bilgisayar 2.4Ghz (bir alıcıyla) ve kolay geçişli kablolu Type-C modları aracılığıyla birden fazla cihaza bağlanabilir.www.gaming.gen.tr
Chilkey, furycube, rainy75 bir de M1 V5 aluminyum kasaya sahipler.Hepsi birbirinden güzel cidden çok kararsız kaldım
Tamamdır hocam çok teşekkürlerChilkey, furycube, rainy75 bir de M1 V5 aluminyum kasaya sahipler.
Diğer ikisinde plastik kasa var ama onlar da yeteri kadar kalitelidir hocam. O yüzden istediğini seçebilirsin.
Chilkey, furycube, rainy75 bir de M1 V5 aluminyum kasaya sahipler.
Diğer ikisinde plastik kasa var ama onlar da yeteri kadar kalitelidir hocam. O yüzden istediğini seçebilirsin.
Tamamdır hocam çok teşekkürler
Darmoshark K8 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com AKKO 5075B Plus Air RGB Kablosuz Hotswap Mac Uyumlu Mekanik Gaming Klavye hocam merhaba bütçe konusunda düşmeye karar verdim ve bu üç klavye arasında kararsız kaldım sizce bu üç klavye arasından öne çıkan hangisi?YUNZII B75 Pro Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Üçü de yeteri kadar kaliteli, istediğini seçebilirsin.hocam merhabalar bütçe konusunda düşmeye karar verdim ve bu üç klavye arasında kararsız kaldım sizce bu üç klavye arasından öne çıkan hangisi?
Ek olarak bunlara da bakabilirsin.Ya da bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka bir klavye var mıdır?
Yunzii B75 pro da karar kıldım gibi. Öneriler için teşekkürler.Üçü de yeteri kadar kaliteli, istediğini seçebilirsin.
Ek olarak bunlara da bakabilirsin.
Eweadn X75 Ekranlı Kablosuz Mekanik Klavye
Eweadn X75 Ekranlı Kablosuz Mekanik Klavye Şimdi Ulugames Güvencesi ile Satışta!! Renkli Gif Destekli Ekran - CNC Knob - Hot Swap - 3 Modlu Bağlantı - 8000mAh Batarya - 3 Kademeli Yükseklik Ayarıulugames.com.tr
MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Gri - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-1)
Alüminyum üst kapak kullanan Z75S, yüksek hassasiyet ve üstün dokunma kalitesi sağlayan şık, tek parça bir tasarıma sahiptir.www.gaming.gen.tr
MCHOSE K87 %80 TKL RGB Kablosuz Hotswap Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-K87-2)
Performans ve stili yeniden tanımlayan en yeni amiral gemisi mekanik klavye olan MCHOSE K87 ile tanışın.www.gaming.gen.tr
MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Navy Blue Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-2A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.www.gaming.gen.tr