Selamlar benim 4 ile 5K arası bütçem var. Bir sistem toplamak istiyorum ben ikinci elde birkaç parça buldum GTX 1060 6 GB ama miningli 1100 lira diğer kalan parçalara ne alacağımı bilemedim o yüzden size danışmak istedim. Oynayacağım oyunlar Valorant CS2 GTA 5 Minecraft gibi düşük performans isteyen oyunlar ben bu bütçe ile en F/P kasayı toplamak istiyorum. Şimdiden hepinize teşekkür.
Selamlar benim 4 ile 5K arası bütçem var. Bir sistem toplamak istiyorum ben ikinci elde birkaç parça buldum GTX 1060 6 GB ama miningli 1100 lira diğer kalan parçalara ne alacağımı bilemedim o yüzden size danışmak istedim. Oynayacağım oyunlar Valorant CS2 GTA 5 Minecraft gibi düşük performans isteyen oyunlar ben bu bütçe ile en F/P kasayı toplamak istiyorum. Şimdiden hepinize teşekkür.
Dostum selamlar, bence ilk etapta sistemini uzay montaj toplamalısın, kasaya gidecek para yerine daha iyi bileşenler alabilirsin.
Bu bütçedeki en iyi seçeneğinin i3-10100F ve B560 anakart olacağını düşünüyorum. Anakart işlemci 2500 TL gibi bir fiyata gelecektir. RAM için Patriot Steel Viper düşünebilirsin. O da olsun 1000-1100 TL, RAM için ikinci ele girmene gerek yok harcadığın efora değmez.
Gelelim SSD kısmına, bu çok sevdiğim kısımlardan biri, laptopunun eski M.2'sini sökmüş arkadaşları kovalayıp SSD'ni çok kolay bulabilirsin. 256 GB piyasasının 350-400 bandında olduğunu düşünüyorum. WD veya Kioxia'dan şaşma burada. Sadece M.2 boyutun 2280 olsun yeter.
Kaldı geriye 1000 TL bütçemiz. Sanki biraz bütçe arttırmaya ihtiyaç duyacağız gibi. Bence PSU konusunda Cooler Master 500W PSU'lar 2. el piyasasında 600-700 bandında bulunabilecek şeyler. Ama eline para geçerse PSU kesinlikle sıfırlamanı önereceğim şey.
Kaldı geriye 300 TL, ekran kartına yetmedi. Bir 800 daha koyup ekran kartını alırsak kabaca 5800 TL olmuş olur. Ama ben yine de ekran kartı konusunda aceleci davranmamanı tavsiye ederim. Şimdiden bol şanslar.
Ben miningli kart önermem RX 570 bakılabilir bence. Diğer parçalar olarak toplamda 5953TL tuttu.
Ekran kartı olarak senin dediğin miningli kart.
G.Skill RipjawsV Siyah 8 GB 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18S-8GVK Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz G.Skill RipjawsV Siyah 8 GB 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18S-8GVK Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! G.Skill RipjawsV Siyah 8 GB 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18S-8GVK Ram özelliklerini incele, 629,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Arkadaşlar benden daha iyi toplar diye düşünüyorum. PSU olarak o kadar yüksek seçmemin nedeni 500 ve 550W PSU olarak hiç güzel bir şey bulamadıtGigabyte A520M-K-V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte A520M-K-V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte A520M-K-V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.084,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 
HayırMiningli kartı aldın mı?
Teşekkürler eğer musaitsen ing ekleyebilir misin? Sana birkaç soru sormak istiyorum da eklemek istersen JUNJU3302 ingsageamim. Çok teşekkürler
Teşekkürler. Bütün parçaları ikinci el alsam daha iyi olur gibime geliyor.
Hayır
Teşekkürler eğer musaitsen ing ekleyebilir misin? Sana birkaç soru sormak istiyorum da eklemek istersen JUNJU3302 ingsageamim. Çok teşekkürler.
Teşekkürler. Bütün parçaları ikinci el alsam daha iyi olur gibime geliyor.
Hayır.
Komple.Komple bütçen mi 5 bin TL yoksa ekran kartı dahil değil 5 bin TL mi?
Ram anakart işlemci ve ekran kartını ikinci el. SSD sıfır alsam nasıl olurSSD gibi depolama parçalarını 2. el almak zararlı olabilir.
Pazarlik yaparak SSD de alabilirim diye düşünüyorumryzen 5 2600 1000
Asrock a520m 1600
8 gb ram 400
600 w psu 600
rx570 1500
SSD ye bütçe yetmedi.