Selamlar benim 4 ile 5K arası bütçem var. Bir sistem toplamak istiyorum. Oynayacağım oyunlar Valorant CS2 GTA 5 Minecraft gibi düşük performans isteyen oyunlar ben bu bütçe ile en F/P kasayı toplamak istiyorum. Şimdiden hepinize teşekkür.
Sıfır birşey maalesef olmuyor. Trendyoldan falan alırsınız sıfır diye fakat onlarda ikinci el parça kullanıyor zaten. İkinci elde GTX 1050'li, İ5 - İ7 3. - 4. nesil bir bilgisayar buabilirsiniz bence.
Selamlar benim 4 ile 5K arası bütçem var. Bir sistem toplamak istiyorum. Oynayacağım oyunlar Valorant CS2 GTA 5 Minecraft gibi düşük performans isteyen oyunlar ben bu bütçe ile en F/P kasayı toplamak istiyorum. Şimdiden hepinize teşekkür.
O paraya oynamak istediğiniz oyunları rahat şekilde oynayamazsınız bence en iyi seçenek bir Xbox One yada Playstation 3 alıp eski de olsa zevkli oyunları oynayıp rahatınıza bakmak olabilir
Sıfır birşey maalesef olmuyor. Trendyoldan falan alırsınız sıfır diye fakat onlarda ikinci el parça kullanıyor zaten. İkinci elde GTX 1050'li, İ5 - İ7 3. - 4. nesil bir bilgisayar buabilirsiniz bence
O paraya oynamak istediğiniz oyunları rahat şekilde oynayamazsınız bence en iyi seçenek bir Xbox One yada Playstation 3 alıp eski de olsa zevkli oyunları oynayıp rahatınıza bakmak olabilir
Hocam siz sanırım bikaç yıl önceki ekonomide kalmışsınız
Xbox One ve PS3 çok mantıklı. Ekonomide geri kaldığım doğru. Yumurta fiyattının 195 olduğunu gördüm az önce kalp krizi geçirecektim. 195 ne lan? Tavuklar eylem yapıyor herhalde