4-5 bin TL sistem toplama önerisi

Bütçe
5000

sharon

Centipat
Daha fazla  
Selamlar benim 4 ile 5K arası bütçem var. Bir sistem toplamak istiyorum. Oynayacağım oyunlar Valorant CS2 GTA 5 Minecraft gibi düşük performans isteyen oyunlar ben bu bütçe ile en F/P kasayı toplamak istiyorum. Şimdiden hepinize teşekkür.

Sıfır birşey maalesef olmuyor. Trendyoldan falan alırsınız sıfır diye fakat onlarda ikinci el parça kullanıyor zaten. İkinci elde GTX 1050'li, İ5 - İ7 3. - 4. nesil bir bilgisayar buabilirsiniz bence.

Selamlar benim 4 ile 5K arası bütçem var. Bir sistem toplamak istiyorum. Oynayacağım oyunlar Valorant CS2 GTA 5 Minecraft gibi düşük performans isteyen oyunlar ben bu bütçe ile en F/P kasayı toplamak istiyorum. Şimdiden hepinize teşekkür.
O paraya oynamak istediğiniz oyunları rahat şekilde oynayamazsınız bence en iyi seçenek bir Xbox One yada Playstation 3 alıp eski de olsa zevkli oyunları oynayıp rahatınıza bakmak olabilir :D

Sıfır birşey maalesef olmuyor. Trendyoldan falan alırsınız sıfır diye fakat onlarda ikinci el parça kullanıyor zaten. İkinci elde GTX 1050'li, İ5 - İ7 3. - 4. nesil bir bilgisayar buabilirsiniz bence
Hocam siz sanırım bikaç yıl önceki ekonomide kalmışsınız :D

O paraya oynamak istediğiniz oyunları rahat şekilde oynayamazsınız bence en iyi seçenek bir Xbox One yada Playstation 3 alıp eski de olsa zevkli oyunları oynayıp rahatınıza bakmak olabilir :D

Hocam siz sanırım bikaç yıl önceki ekonomide kalmışsınız :D
Xbox One ve PS3 çok mantıklı. Ekonomide geri kaldığım doğru. Yumurta fiyattının 195 olduğunu gördüm az önce kalp krizi geçirecektim. 195 ne lan? Tavuklar eylem yapıyor herhalde :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı