4-5 bin TL telefon önerisi

Ayhan Yücel

Centipat
Ofis çalışanıyım maalesef telefonum bozuldu ve işlerimin çoğu tel üzerinden olduğu için bir telefon almam lazım şöyle 4-5 bin arası sıfır olacak bir daha ikinci el alıp tekrardan sorun yaşamak istemiyorum açıkçası. Önemli olan kamerası iyi olsun ve pili dayansın yeter. Önerilerinizi alırım?

Hocam gerçekten ikinci el telefonlara güven olmuyor parçası değişiyor bi sorunu oluyor satan kişi söylemiyor sonrasında da verdiğin para boşa gitmiş oluyor en iyisi bütçene uygun sıfır telefonlar bakmak ben eşime aldım Casper ın vıa e30 plus kamerasından memnun şarj süresi de iyi gidiyor . ii günler

GM 22 Pro derdim 5.500 civarına ama EIS özelliği yok yazmıyor. Bu kameradan biraz beklentisi olanı üzer gibi.
O zaman Redmi Note 10 / 10S'den birisi seçilebilir.

Ofis çalışanıyım maalesef telefonum bozuldu ve işlerimin çoğu tel üzerinden olduğu için bir telefon almam lazım şöyle 4-5 bin arası sıfır olacak bir daha ikinci el alıp tekrardan sorun yaşamak istemiyorum açıkçası. Önemli olan kamerası iyi olsun ve pili dayansın yeter. Önerilerinizi alırım?

Redmi Note 10S bu bütçeye kamerası iyi ve bataryası çok iyi.

Adam akıllı bulabilirseniz ikinci el iPhone 8-8 Plus-Samsung S10+Plus vs. sıfır olarak da Redmi Note 10 serisi veyahut Oppo'dan modeller.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı