4-5 bin TL'ye airfryer önerisi

miracakin

Decapat
Daha fazla  
İyi Sosyaller, evde arada acıktığımda etrafı batırmamak ve pişme süresi açısından zaman kazanmak için airfryer almak istedim. Ne önerirsiniz? Philips çok fazla öneri gördüm, başka alternatif marka öneriniz var mı? 6-7 litre civarı hacim olursa güzel olur. Şimdiden teşekkürler.

Fiyatlar bir ara epey indirime girmişti. Bunda biraz rezistansına yağ sıçrıyor diye eleştiriler vardı galiba. Ama açık rezistansı olanların hepsinde az çok oluyordur. Bazı modellerde rezistans önüne telli bir engel konulduğunu görmüştüm.

Bu modelde kızaklı yapı var diye biliyorum. O kızak yapısı bence çıkartırken kullanışlı olacaktır. Bir de altı telli bir yapıda. Belki temizlemesi daha zor olabilir bilemiyorum ama ısının besinin altına gelmesi açısından daha iyi olabilir. Yani olumlu olumsuz tarafı var gibi görünüyor.

Bu cihazlar zaten ısıtıcı arkasında fan ile oluyor. Modeller arasında farklar ufak tefek olabiliyor. Ama philipsin bu modelindeki kızaklı yapıyı görmedim diğerlerinde. Çok da önemli mi değil mesela bende bu ürün yok.

Sonradan çıkan 2 ayrı hazneliler daha avantaj olur mu? Olur derseniz onları tercih edebilirsiniz. Besinler karışmasın isteniyorsa onlar daha mantıklı olabilir. Ama bu seferde hazne küçülmüş oluyor.

Daha uygun fiyatlılar da olabilir araştırmanız lazım. Örneğin şu model.

Belki şu model.

2 hazneli olarak belki şu model.

Ben de ne var. Ben de şu 2 model var.

Amazondan da çok uygun fiyata şunu almıştım. Evde bunu kullanıyoruz çünkü daha büyük. Ama göstergesi silik. Cosorinin üstten ekranı çok iyi. Ama küçük. O kutusunda duruyor. Belki abimin evinde kullanılır.

Hocam peki siz bu sağlıklı değildir düşünceleri hakkında ne düşünüyorsunuz sık kullanır mısınız nelere dikkat edersiniz çoğu kişi her gün kullanmayın yazmış

Hocam peki siz bu sağlıklı değildir düşünceleri hakkında ne düşünüyorsunuz sık kullanır mısınız nelere dikkat edersiniz çoğu kişi her gün kullanmayın yazmış
Bi ara cosorileri çok ucuza almıştık onalor kalmamış bunlar var markaları falan bilmiyorum. Amazon.com.tr

Bu güzelmiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…