Tam boya yakın olursa güzel olur. Batarya olmasa da olur mekanik olması yeterli. Bütçe olarak olabildiğince F/P ürünleri tercih ediyorum. 4K ya da 5K çıkabilirim.
Tam boya yakın olursa güzel olur. Batarya olmasa da olur mekanik olması yeterli. Bütçe olarak olabildiğince F/P ürünleri tercih ediyorum. 4K ya da 5K çıkabilirim.
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Anladım hocam. Bataryasız kısmında bir şey diyemeyeceğim çünkü yeni çıkan modelleri hep kablosuz yaptıkları için illaki batarya oluyor içinde.
Renk konusunda ne istediğini tam belirtmemişsin ama üstte attıklarımız harici aklıma gelmedi hocam maalesef. Beyaz istiyorsan Yunzii IF99, siyah istiyorsan da Galaxy100 tercih et derim ben, keycapleri beğenmediysen de sonradan değiştirilebilecek bir şey zaten hocam.
Hocam cidden bataryasız aklıma gelmiyor ama vidasız istiyorsan alüminyum pek doğru bir seçenek olmaz gibi. Çünkü alu kasaların çoğu arkadan vidayla açılıyor.
Özellikle tercih ettiğin bir renk var mı hocam, ona göre atayım plastik, gasket olanlardan.
Şarjlı, bataryalı klavyelerde 3 mod oluyor ve bildiğim kadarıyla klavyeyi usb modunda bırakırsan bataryaya zaten güç gitmiyor direkt kablodan bağlanıyor diye biliyorum. Yine de için rahat etmiyorsa klavyenin içini açıp bataryayı sökebilirsin hocam, içini açması çok zor değil zaten.
Şarjlı, bataryalı klavyelerde 3 mod oluyor ve bildiğim kadarıyla klavyeyi usb modunda bırakırsan bataryaya zaten güç gitmiyor direkt kablodan bağlanıyor diye biliyorum. Yine de için rahat etmiyorsa klavyenin içini açıp bataryayı sökebilirsin hocam, içini açması çok zor değil zaten.