4 - 5 bin TL'ye FPS oyunları için klavye ve mouse önerisi

Bütçe
4.000 - 5.000 TL

Semih732

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 4 veya 5 yıldır Piranha marka klavye ve mouse kullanıyorum ama FPS oyunlarında etkiliyor gibi hissediyorum. Havit marka kulaklık aldım, şimdi mouse ve klavye almam lazım. Toplam ikisine 4 veya 5 bin TL bütçe ayırabilirim çünkü oyuncu koltuğu alacağım, daha 10 bin TL de ona bütçe ayırdım. Bir de mouse pad almamı önerdiler.

Sistemim çok iyi değil.
Ekran kartı NVIDIA GeForce RTX 4060.

İşlemci AMD Ryzen 5 5600 6-Core procassor.

RAM 16 GB.

Mchose L7 Pro + Fun 60 Max Kombosunu öneririm ben de.

Mchose L7 Pro + Fun 60 Max Kombosunu öneririm ben de.
Hocam hiç duymadığım ekipman markaları bunlar fare olarak Logitech G402HYPErion Fury nasıl peki arkadaşm atmıştı klavye olarak da G213 Prodigy önerdi bunlar nasıldır sizce.

Hocam hiç duymadığım ekipman markaları bunlar fare olarak Logitech G402HYPErion Fury nasıl peki arkadaşm atmıştı klavye olarak da G213 Prodigy önerdi bunlar nasıldır sizce.
Sen bu konudaki arkadaşları dinle pişman olmazsın dediğin ekipmanlar baya kötü dostum.

Ace 60 Pro + yukarida atilan mouselerden birini al gec. El boyutun ve tutus bicimin nedir ona gore onereyim mouse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…