E Emreeeew Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Haziran 2025 #11 kxy dedi: Ace 60 Pro daha kaliteli. Yazilim ve PBT kalitesi olarak oldukca fark var. Genişletmek için tıkla... Peki sizce bu bütçeye mekanik mi manyetik mi alinmali? Mekanik olarak şunları buldum; VGN V87. Aula F87. MCHOSE G75 Pro (stok gelirse)
kxy dedi: Ace 60 Pro daha kaliteli. Yazilim ve PBT kalitesi olarak oldukca fark var. Genişletmek için tıkla... Peki sizce bu bütçeye mekanik mi manyetik mi alinmali? Mekanik olarak şunları buldum; VGN V87. Aula F87. MCHOSE G75 Pro (stok gelirse)
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.470 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #12 Emreeeew dedi: Peki sizce bu bütçeye mekanik mi manyetik mi alinmali? Mekanik olarak şunları buldum; VGN v87. Aula F87. MCHOSE G75 Pro (stok gelirse) Genişletmek için tıkla... Amac sadece rekabetci oyunlarsa manyetik alinmali. Ama malzeme kalitesi ve yazim hissiyati mekanik klavyelerden daha geride olacaktir.
Emreeeew dedi: Peki sizce bu bütçeye mekanik mi manyetik mi alinmali? Mekanik olarak şunları buldum; VGN v87. Aula F87. MCHOSE G75 Pro (stok gelirse) Genişletmek için tıkla... Amac sadece rekabetci oyunlarsa manyetik alinmali. Ama malzeme kalitesi ve yazim hissiyati mekanik klavyelerden daha geride olacaktir.
Paprice Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 587 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #13 Emreeeew dedi: Peki sizce bu bütçeye mekanik mi manyetik mi alinmali? Mekanik olarak şunları buldum; VGN V87. Aula F87. MCHOSE G75 Pro (stok gelirse) Genişletmek için tıkla... Mchose G75 Pro stok gelirse zaten çökecek yüzlerce kişi var o biraz zor fps oynuyorsan manyetik al genel kullanımsa attığın seçeneklerde VGN V87 iyi
Emreeeew dedi: Peki sizce bu bütçeye mekanik mi manyetik mi alinmali? Mekanik olarak şunları buldum; VGN V87. Aula F87. MCHOSE G75 Pro (stok gelirse) Genişletmek için tıkla... Mchose G75 Pro stok gelirse zaten çökecek yüzlerce kişi var o biraz zor fps oynuyorsan manyetik al genel kullanımsa attığın seçeneklerde VGN V87 iyi