kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.387 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #11 Arif Kemal dedi: lenovo r24e almayı düşünüyorum, neden kötü peki. Ayrıca şuan fazeon x24f200 da indirimde bu nasıldır Genişletmek için tıkla... Panel piangosu var R24e'de. Parlaklik olarak dusuk. Kontrast olarakta dusuk gelen cok fazla unite var. Fazeon hakkinda bilgim yok.
Arif Kemal dedi: lenovo r24e almayı düşünüyorum, neden kötü peki. Ayrıca şuan fazeon x24f200 da indirimde bu nasıldır Genişletmek için tıkla... Panel piangosu var R24e'de. Parlaklik olarak dusuk. Kontrast olarakta dusuk gelen cok fazla unite var. Fazeon hakkinda bilgim yok.
Arif Kemal Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #12 kxy dedi: Panel piangosu var R24e'de. Parlaklik olarak dusuk. Kontrast olarakta dusuk gelen cok fazla unite var. Fazeon hakkinda bilgim yok. Genişletmek için tıkla... aoc 24g42e öneriyorsunuz ne olursa olsun yani
kxy dedi: Panel piangosu var R24e'de. Parlaklik olarak dusuk. Kontrast olarakta dusuk gelen cok fazla unite var. Fazeon hakkinda bilgim yok. Genişletmek için tıkla... aoc 24g42e öneriyorsunuz ne olursa olsun yani
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.387 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #13 Arif Kemal dedi: aoc 24g42e öneriyorsunuz ne olursa olsun yani Genişletmek için tıkla... Bu butcede evet. 5500 bandindayken bile en iyisiydi, 4500 bandinda hayli hayli alinir. Tek eksisi pivot olmaması.
Arif Kemal dedi: aoc 24g42e öneriyorsunuz ne olursa olsun yani Genişletmek için tıkla... Bu butcede evet. 5500 bandindayken bile en iyisiydi, 4500 bandinda hayli hayli alinir. Tek eksisi pivot olmaması.
Arif Kemal Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #14 kxy dedi: Bu butcede evet. 5500 bandindayken bile en iyisiydi, 4500 bandinda hayli hayli alinir. Tek eksisi pivot olmaması. Genişletmek için tıkla... benim de lenovo'nun pivot özelliği olması ve aynı fiyatta olması dikkatimi çekti, panel piyangosu varken ne demek istediniz. Ölü pixel falan mı?
kxy dedi: Bu butcede evet. 5500 bandindayken bile en iyisiydi, 4500 bandinda hayli hayli alinir. Tek eksisi pivot olmaması. Genişletmek için tıkla... benim de lenovo'nun pivot özelliği olması ve aynı fiyatta olması dikkatimi çekti, panel piyangosu varken ne demek istediniz. Ölü pixel falan mı?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.387 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #15 Arif Kemal dedi: benim de lenovo'nun pivot özelliği olması ve aynı fiyatta olması dikkatimi çekti, panel piyangosu varken ne demek istediniz. Ölü pixel falan mı? Genişletmek için tıkla... Bir unitede iyi kontrast verieken bir unitede ios ortalamasinin bile altinda kontrast veriyor. Ayni sey parlaklik icinde gecerli.
Arif Kemal dedi: benim de lenovo'nun pivot özelliği olması ve aynı fiyatta olması dikkatimi çekti, panel piyangosu varken ne demek istediniz. Ölü pixel falan mı? Genişletmek için tıkla... Bir unitede iyi kontrast verieken bir unitede ios ortalamasinin bile altinda kontrast veriyor. Ayni sey parlaklik icinde gecerli.
Arif Kemal Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #16 kxy dedi: Bir unitede iyi kontrast verieken bir unitede ios ortalamasinin bile altinda kontrast veriyor. Ayni sey parlaklik icinde gecerli. Genişletmek için tıkla... aslında hiç pivot özelliği aramıyordum ama aynı fiyata görünce nedense pivotlu monitör aramaya başladım, şimdi de ikilemde kaldım
kxy dedi: Bir unitede iyi kontrast verieken bir unitede ios ortalamasinin bile altinda kontrast veriyor. Ayni sey parlaklik icinde gecerli. Genişletmek için tıkla... aslında hiç pivot özelliği aramıyordum ama aynı fiyata görünce nedense pivotlu monitör aramaya başladım, şimdi de ikilemde kaldım
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.387 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #17 Arif Kemal dedi: aslında hiç pivot özelliği aramıyordum ama aynı fiyata görünce nedense pivotlu monitör aramaya başladım, şimdi de ikilemde kaldım Genişletmek için tıkla... Panel kalitesi sahsen daha onemli. Ileride 2 kollu North Bayou alabilirsiniz.
Arif Kemal dedi: aslında hiç pivot özelliği aramıyordum ama aynı fiyata görünce nedense pivotlu monitör aramaya başladım, şimdi de ikilemde kaldım Genişletmek için tıkla... Panel kalitesi sahsen daha onemli. Ileride 2 kollu North Bayou alabilirsiniz.