10 Haziran 2023 Mesaj: 4 Valorant ve CS:GO için monitör öneriniz var mı? Bütçe maksimum 5k. Ekran kartım: GTX 1650. Amazon'da böyle bir tane buldum alınır mı? Dosya Ekleri resim_2023-06-10_061105367.png 89,6 KB · Görüntüleme: 29 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2023 Genişletmek için tıkla...
Valorant ve CS:GO için monitör öneriniz var mı? Bütçe maksimum 5k. Ekran kartım: GTX 1650. Amazon'da böyle bir tane buldum alınır mı?
Sad Frog Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.006 Çözümler 3 Yer İstanbul 10 Haziran 2023 #2 Emekli Hitman dedi: Valorant ve CS:GO için monitör öneriniz var mı? Bütçe maksimum 5k. Ekran kartım: GTX 1650. Amazon'da böyle bir tane buldum alınır mı? Genişletmek için tıkla... Valorant/ CS:GO gibi oyunlar için VA panel kesinlikle alınmaz. Hem yüksek tepki süresi hem yüksek ghosting/black smearing sorunuyla bu oyunlarda kötü deneyim yaşatır. IPS olan şu monitöre yönelmenizi öneririm: Iiyama G-Master G2470HSU-B1 Monitör Iiyama G-Master G2470HSU-B1 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Emekli Hitman dedi: Valorant ve CS:GO için monitör öneriniz var mı? Bütçe maksimum 5k. Ekran kartım: GTX 1650. Amazon'da böyle bir tane buldum alınır mı? Genişletmek için tıkla... Valorant/ CS:GO gibi oyunlar için VA panel kesinlikle alınmaz. Hem yüksek tepki süresi hem yüksek ghosting/black smearing sorunuyla bu oyunlarda kötü deneyim yaşatır. IPS olan şu monitöre yönelmenizi öneririm: Iiyama G-Master G2470HSU-B1 Monitör Iiyama G-Master G2470HSU-B1 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Jeagerjaquezz Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 330 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #3 Kanka bence ASUS VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms Display Port, HDMI FreeSync Full HD IPS Gaming Monitör - Laptop.Com.TR bir de 2. elden güzel bir monitör al 2X yap.
Kanka bence ASUS VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms Display Port, HDMI FreeSync Full HD IPS Gaming Monitör - Laptop.Com.TR bir de 2. elden güzel bir monitör al 2X yap.
KS KS Emekli Hitman Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #4 Jeagerjaquezz dedi: Kanka bence ASUS VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms Display Port, HDMI FreeSync Full HD IPS Gaming Monitör - Laptop.Com.TR bir de 2. elden güzel bir monitör al 2X yap. Genişletmek için tıkla... özelliklerine göre epey ucuz geldi hocam, arıza fln yapmaz dimi
Jeagerjaquezz dedi: Kanka bence ASUS VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms Display Port, HDMI FreeSync Full HD IPS Gaming Monitör - Laptop.Com.TR bir de 2. elden güzel bir monitör al 2X yap. Genişletmek için tıkla... özelliklerine göre epey ucuz geldi hocam, arıza fln yapmaz dimi
Jeagerjaquezz Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 330 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #5 Emekli Hitman dedi: Özelliklerine göre epey ucuz geldi hocam, arıza falan yapmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Bende var kullanıyorum.
Emekli Hitman dedi: Özelliklerine göre epey ucuz geldi hocam, arıza falan yapmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Bende var kullanıyorum.