4-5 bin TL'ye monitör önerisi

BartuD

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Eskiden kalma FPS oyunları yüzünden benden çok çekmiş bir monitörüm var. Ekranındaki kırıklar çok büyüdü 2. el bir monitör arıyorum. "Samsung S24ag320nu" buldum ama çok iyi bir monitör olmadığını biliyorum. Maksimum 4.000 - 5.000TL arasında 2. el ya da sıfır monitör önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Usta ben hdmi ile bu monitörü laptopa bağlıcam nvdia için ekran yırtılma özelliği mevcut mu
Adaptive Sync bulunuyor, oyüzden direk uyumludur. AMD Freesync monitörlerde HDMI 2.0 üstünde uyumlu gene. Eskisi gibi illa Gsync olacak mevzusu kalktı.

Adaptive Sync bulunuyor, oyüzden direk uyumludur. AMD Freesync monitörlerde HDMI 2.0 üstünde uyumlu gene. Eskisi gibi illa Gsync olacak mevzusu kalktı

Adaptive Sync bulunuyor, oyüzden direk uyumludur. AMD Freesync monitörlerde HDMI 2.0 üstünde uyumlu gene. Eskisi gibi illa Gsync olacak mevzusu kalktı.
Peki ekran parlaklığı az diyorlar doğru mu sen memnun musun genel olarak monitörden

Peki ekran parlaklığı az diyorlar doğru mu sen memnun musun genel olarak monitörden
MSI 256F kullanmıyorum. Ekran parlaklığı ise testlerde 360 Nit çıkıyor. Güneş vurduğu zaman sıkıntı yapar ama bir IPS için ortalama ve yeterli değerler.
Tabi şuan alacaksanız önermiyorum, daha iyi monitörler var artık.

MSI 256F kullanmıyorum. Ekran parlaklığı ise testlerde 360 Nit çıkıyor. Güneş vurduğu zaman sıkıntı yapar ama bir IPS için ortalama ve yeterli değerler.
Tabii şu an alacaksanız önermiyorum, daha iyi monitörler var artık.

Almayı düşünüyordum onun yerine ne alabilirim acaba

Technopat Haberler

Geri
Yukarı