4-5 bin TL'ye oyuncu monitörü önerisi

Bütçe
4-5k

gilballiol

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam. Kendi çapımda yaptığım araştırmalar sonucunda aşağıdaki monitörleri buldum ve hangisini almamın daha mantıklı olduğunu bilemiyorum (monitörler hakkında detaylı bilgim yok). Aşağıdakiler alınır mı? Hangisini almak daha mantıklı? Tecrübeli olanlar varsa bahsederse çok güzel olur.

FAZEON X24F100 23.8" 100Hz 1ms HDMI VGA HDR Ready FreeSync G-Sync FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA (ucuz geldi hic bilmiyorum markayı)

@bluerr hocam daha iyi bilir ama giriş seviyesinde adamakıllı monitör olarak MAG256F öneriyordu sanırım.

Çok popüler bir model değil sanırım üstüne çok az inceleme var. Belli bir sebebi var mı bunun kronik bir sorunu vs.
Bu sene çıktı. Bilgi bulamaman normal.

Çok popüler bir model değil sanırım üstüne çok az inceleme var. Belli bir sebebi var mı bunun kronik bir sorunu vs.
Arkadaşın da dediği gibi yeni çıkan bir model olduğu için fazla incelemesi yok şuanda. Fiyat performans açısından gayet yeterli bir model ben gayet memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…