Herkese selam. Kendi çapımda yaptığım araştırmalar sonucunda aşağıdaki monitörleri buldum ve hangisini almamın daha mantıklı olduğunu bilemiyorum (monitörler hakkında detaylı bilgim yok). Aşağıdakiler alınır mı? Hangisini almak daha mantıklı? Tecrübeli olanlar varsa bahsederse çok güzel olur.
Herkese selam. Kendi çapımda yaptığım araştırmalar sonucunda aşağıdaki monitörleri buldum ve hangisini almamın daha mantıklı olduğunu bilemiyorum (monitörler hakkında detaylı bilgim yok). Aşağıdakiler alınır mı? Hangisini almak daha mantıklı? Tecrübeli olanlar varsa bahsederse çok güzel olur.
Parlaklık Maksimum parlak 237CD ölçülmüş, berbat bir değer. OLED monitör olmadığı sürece bu kadar düşük parlaklık kabul edilemez. Kontrast Kontrastı gayet iyi. Ortalama IPS Kontrast'ı 1000:1 iken bu monitör 1236:1 ölçülmüş. Renk Sıcaklığı...
Arkadaşın da dediği gibi yeni çıkan bir model olduğu için fazla incelemesi yok şuanda. Fiyat performans açısından gayet yeterli bir model ben gayet memnunum.