İstanbul'a gitme ihtimalim var ama 4-5 günlüğüne gitsem mi gitmesem mi bilemedim. İstanbul'a da en son yanlış hatırlamıyorsam 2014-15 senelerinde gittim. 4-5 günlüğüne değer mi bilemiyorum. Arada kaldım. Fikrinizi merak ediyorum.
İstanbul'a gitme ihtimalim var ama 4-5 günlüğüne gitsem mi gitmesem mi bilemedim. İstanbul'a da en son yanlış hatırlamıyorsam 2014-15 senelerinde gittim. 4-5 günlüğüne değer mi bilemiyorum. Arada kaldım. Fikrinizi merak ediyorum.
Esenler, Esenyurt gibi yerlere gitmeyin Allah korusun. Allah bu şehrin belasını versin gibisinden söylenerek kaçarsınız Genel olarak insanlarını pek beğenmesem de İstanbul'un kendisi çok güzeldir be.
Ama biraz yol yorgunu da olabilirim. İstanbul’u da görmek istiyorum. 4-5 günde ne kadar olur bilmiyorum. Ayrıca üniversite okuduğum için uzaktan eğitimim de devam ediyor. Gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım gerçekten.