4-5 günlüğüne İstanbul'a gitmeye değer mi?

Gelmesine gel de ne yapacaksın, kalacak yer var mı, otelde mi kalacaksın, parkta mı yatacaksın, hiç bir şey yazmadan sadece sormuşsun.
Bi akraba davet ediyor. Gezeriz diyor.

Nerden geleceksiniz? Çok uzaksanız belki değmeyebilir ama seçimden sonra fırsat olur mu bilemiyorum.
10 saatlik bir yol var. Giderken araba ile dönüşte otobüsle döneceğim muhtemelen. Otobüs yolculuğunu pek sevmem ama yapacak bir şey yok.

Yaklaşık 2 yıl kadar İstanbul'da yaşadım, betonlaşma ve araplaşma ile katledildiği halde halen ülkedeki en ihtişamlı şehir. Sarıyer gibi nispeten tarihini korumayı başarmış yerleri halen mükemmel durumda.

Bi akraba davet ediyor. Gezeriz diyor.

10 saatlik bir yol var. Giderken araba ile dönüşte otobüsle döneceğim muhtemelen. Otobüs yolculuğunu pek sevmem ama yapacak bir şey yok.
Gezeceksen tavsiyem gelmeden önce 5 günlük hava durumuna bak. Mesela yarından itibaren bir miktar soğuk ve yağış var.
Yolculuk ne kadar sürer bilmem ama tren varsa onla gel uyursun yolda. Yol yorgunluğu fazla olmaz.
İstanbul gezilecek iyi bir şehirdir ikamet etmediğin sürece.
Yerleşmek için gelmeyi düşünme ama.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben ilk fırsatta gitmeyi planlıyorum. Beyoğlu, Fatih, Üsküdar gezmeye değer yerler. Hele Beyoğlu gerçekten çok güzel semt. Yol ne kadar yorsa da değer diyorum.

Benim şu anki düşündüğüm şey 4 günlük olması, uzaktan eğitimimin devam edip bir tane ödevimin olması, yol yorgunluğu olması. Bir yandan da 10 yıldır gitmediğim için gitmek görmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…